RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, de juny 28, 2013

1000 Miles, again!!!

1000 Miles, again!!!!
by David

Aquest any, com a tossut que soc, tornare a comencar la 1000 Miles pero amb la llico ben apresa, una mica d'austeritat en materia d'estavi d'energia, que si no ja sabem el que passa... i en retallades d'equipatge. Potser no s'aprecia molt a la foto pero la reducci'o de pes ha sigut considerable.L'any passat!!!
Aquest any!!!


Al mateix temps he invertit en sanitat, amb uns gelocatils per alleujar les possibles molesties, i en I+D, nomes per portar la contraria als gestors de l'actual crisis. Aquest any fare servir un localitzador Spot!!! o sigui, que tot aquell qui vulgui em podra seguir atraves del seguent link en temps real!!!

Seguinent, aqui!!!

Tambe podreu seguir la cursa i els comentaris dels corredors a la web de les 1000miles.

Pero recordeu, apartir del 30 de juny a les 15h!!! no abans i si despres!!

Tota mena d'anims seran benvinguts!!!

Per ara, el calentament ja esta fet, avui ha tocat anar des de Viena a Bratislava, 75 km en bici i seguint l'arxiconeguda Euro Velo 6 que resegueix el riu Danubi, riu que no cal recordar que fa tot just una setmana es va desbordar. Es molt curios veure el riu ple a vessar dos metres sota els teus peus i al mateix temps comprobar que les fulles dels arbres del teu costat tenen les fulles brutes de fang fins a tres metres d'alcada!!! i clar, despres passa el que passa...
Que t'has de descalcar, posar-te les Crocs, carregar la bici a collibe durant 200 metres i caminar a traves d'unes aigues dubtoses que han arribat quasi a la cintura, esperant no entrevancar amb res, no relliscar i no enfonsar-te de cop amb tot l'equipatge, la camara de fotos, el gps, la bici, etc... no se per que he sigut l'unic que ha creuat de 8 persones que han arribat a aquets punt... Per sort no ha calgut repetir-ho.


* Aquest coll de teclat giuri no hi ha qui l'entengui... no accens, ni C trencada...

l