RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, de març 01, 2013

Com un nen amb sabates noves

Com un nen amb sabates noves
by David

Avui ha tocat iniciar el ritual de “L'Arriada de la Moonlander”, per 4art any consecutiu marxem a Laponia en busca de qui sap que, i no pararem d’anar-hi fins que ho trobem.Cada vegada anem aprenent i mica en mica anem millorant l’equipament, aquest cop el regal li ha tocat als peus.

Novetat d’aquesta temporada de 45Nrth, les Wölvhammer em mantindran els peus com si fossin a les illes Seychelles. I a més a més amb possibilitat per SPD!!!!I per sabates, les que porta la meva nova joguina. El que em conegui una mica sabrà de la meva precocitat amb les 29”, ara ja fa 6 anys, alguns Bisontes ho van patir, el Charlie! i la Carol em van veure amb el primer prototip on les rodes no paraven de rozar amb xassís i forquilla mentres ens patejavem mig  l’Atles, a l’Arnau el vam enganyar i va acabar fent pràctiques avançades de reparació de punxades en rodes de 29” fins arribar a dir prou a la Titandesert del 2009. I ara que fins i tot el Ramonet predica les gràcies de les 29” i alguns reticents opten per les 27,5”, arribo jo i m’apropio una 29”+!!!!! Si, si, una “Vint-i-nou polçades Plus”!!! una Surly Krampus amb cobertes de 29”x3.0!!! Grande, grande!!!Una coberta 29"x2.2 sembla poca cosa al costat de les 29"x3.0, ara, les 26" em semblen de joguina...

La putada? Que fins que no torni de Laponia no la podré probar.... :o

l