RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, de juliol 25, 2012

PARÍS - BARCELONA... FET!!
by Charlie!

Barcelona-París en avió 2h, París-Barcelona en bicicleta 11 dies.
Barcelona-París en avió amb aire acondicionat, París-Barcelona en bicicleta amb pluja, sol, fred, calor i tormenta.
Barcelona-París en avió 160,24€, París-Barcelona en bicicleta no te preu.

Desprès d'una curiosa combinació de furgo/taxi arribem a l'aeroport (poca gent, crisis?), facturem les boses i bicis sempre amb la por de "ens haurem passat de pes?" tot i que ho havia pesat un centenar de vegades abans, però sempre queda l'aaaayyyyy!!!!! No ens donem compte que ja hem arribat a París, bé, a l'aeroport que París cau una mica lluny.

Les bicis arriben bé, les montem i practiquem una modalitat que es comença a establir entre la comunitat Bisonte, que és l'abandó de coses (l'Epic quasi ho fa amb una carpa, Ramonet&Mercè!! abandonen milers de copes,...). En el nostre cas abandonem les caixes de les bicis.A París li dediquem una tarda; Torre Eiffel, Arc del Triomf, Montmartre per recordar les escales de l'Hexagonal i Notre Dame. Sopem en una pitzeria italiana mentre Espanya apalliça Italia a la final de l'Eurocopa... sense comentaris.

CARRETERES: Ens hem trobat de tot, perfectes carrils bici, carreteres secundàries, carreteretes entre arbres, algún troç de grans nacionals, camins de terra i algún que d'altre senderillo i/o emboscada. Sempre molt rodador amb pocs desnivells encara que no ens hem escapat de rampots i algún port al creuar els Pirineus.


ALIMENTACIÓ: Només podria dir que millorable, entre que no hi ha nevera i el fogonet és això, un fogonet, que poca cosa es pot fer.


CARTELLS: A partir de les 6 de la tarda la indicació de "Camping" era la més buscada i desitjada. No sempre va ser possible trobar-ne un, el primer dia a Paris van dormir en un Formula1 i un altre dia en un hotel de carretera.
Terrible i més si vas carregat, una pista asfaltada i no precisament curta.
No hi ha gaires cartells del Meridià Verd, però els pocs fa gràcia trobar-los.
FONTS: Trobar aigua era quasi impossible, n'hi ha poques i les que hi ha quasi totes fora de servei, increïble! Va ser entrar a Catalunya i l'aigua rajar per les parets, quina diferència.
SOLIDARITAT: Per algún extrany motiu els cicloturistes despertem la curiositat de la gent, admiren que poguent anar en cotxe anem en bici carregats com a burros i per aquest motiu els simptomes de solidaritat són grans, fins al punt de deixar-nos taules i cadires la gent acampada dels camping.
PORTS: Fins a la part final de viatge ni un puto cartell de cap port, clar que no en vam passar per cap destacable, però encara que fos una merda de 285m no vaig poder resistir fer-me una foto.
Els dos ports del viatge van ser seguits, La Collada de Toses i Coll de la Creueta.
ALEGRIA: Imprescinbile!
QUI SOM?: Perquè quedi clar d'on som, d'on venim i on anem... BISONTE Team!!!!

NAVEGACIÓ: Sobre d'un fons gris, la línea negra és la suposada carretera, el triangle som nosaltres i només cal fer anar passat el triangle per sobre de la línea. Algún dubte?

BICICLETES: La Carol va trencar un radi del davant no gaire lluny de Puigcerdà on ens el van reparar i jo una mica de joc també a la roda del davant, res que una clau del 17 i uns alicates no poguèssin arreglar. Per la resta les ORBEA MUD de ciclocross es van portar estupendes.


BARCELONA: I finalment arribem a casa desprès d'un 1.200km's, entrar a Barcelona per la carretera del Cementiri venint de París i passar per sota del pont com si fos l'Arc del Triomf és estupendu. Algú ens va retar a entrar pujant les rampes del pàrquing del Tibidabo però....

Si algú es vol entretindre aquí hi ha unes quantes FOTOS!

Etiquetes de comentaris:

l