RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, de juny 22, 2012

ENTREVISTA BUCLES A COM RADIODurant la tarda d'ahir el nostre company Àngel (Bucles) va estar als estudis de la COM RADIO. Acompanyat de la ex presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme van enregistrar una entrevista que s'incluorà en un reportatge especial sobre ciclisme que aquesta important emissora de ràdio emetrà en "prime time" una tarda de la propera setmana.

Com hem dit, en Bucles va estar acompanyat de la ex presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme, Carma Mas. Ambdós van donar el seu punt de vista sobre com està la situació del ciclisme avui en dia al nostre país.
Arrel dels últims, desafortunats i greus accidents que s'han emportat la vida o han ferit greument a companys i amics nostres, l'entrevista va estar molt centrada i es va fer força incís en el greu problema de seguretat que malauradament  inavaeix cada cop més les nostres carreteres. L'alarmant augment del nombre d'accidents sumat al molt positiu augment d'usuaris de la bici  ens obliga a pararnos a reflexionar i a buscar la forma de  posar-nos d'acord tots els implicats: usuaris de la bici, conductors, administració, policia, etc. Pensem que només d'aquesta forma s'acoseguirà conscienciar a tothom de que, apart d'obligacions a complir, els ciclistes no som una colla de dopats amb l'unic objectiu d'estorbar el tràfic. Tenim els nostres drets i volem fer us, amb un mínim de garanties i de seguretat, d'unes infraestructures que hem construït entre tots.


En breu us donarem més detalls del dia i hora d'emissió.

Salut a tots!!


l