RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, de juny 20, 2012


OPEN ESPANYA XC -Aviles
by Ramonet

Ja després que la Mercè hagi escrit les seves tonteries mentals aquí anem per coses series, res de fotos de no-noies i de globeros que es treuen una càmara de fotos del camelback i et fan una foto de mentre que tu estas passant molta misèria, aquí parlarem de patiment, agonia, pèrdua de neurones de manera accelerada, fer de hamster, etc.. Aquí parlarem de la última cursa de l’Open d’Espanya, per cert, cal remarcar que cada cop estem més aprop de ser independents, els espanyols van entenent que no es pot fer cap cursa de l’Open d’Espanya a Catalunya, es una contradicció.. La part negativa es que tènim que per córrer cada cursa s’ha de fer una quilometrada.

Per acabar abans faré no-cronica:


Aquest any ens hem aburgesat, res de furgos-patera, en un avió cap Astúries.
Anar amb avio et fa gastar moltes calories, sobretot perquè una merda de Coca-Cola val 3€ i un croissant petit e industrial sortit directament d’una bossa del Carrefour val 2€. Amb tanta gula acumulada necessitàvem urgentment agafar energia per tal de poder l’endemà memoritzar el circuit com cal, després de recórrer tot Aviles per triar un lloc per sopar que no fos un McDonald’s varem trobar una especie de festa que feien amb música i sense gent, van caure algunes tapas asseguts en un banc de fusta sota d’una carpa i amb acompanyament de música màquina. Tot molt romàntic.

Vaig estar a punt de comprar-ne una per la Lola, però passo de gastar-me casi 2€ per aquesta merda.
 La meva cursa prou be, podria dir allò que queda tan be com TOP-10. Encara no ho se segur però m’ha servit per mantindre el 5è lloc de la General i 4rt Èlit.
Tothom que conec que competeix fa servir la mateixa tècnica psicològica per continuar vivint en un nuvol i aixi viure enganyat amb ell mateix. Hi ha qui arriba fins a límits extrems amb aquesta tècnica convertint la seva vida en una mentida constant. La tècnica es fàcil, si els teus resultats no arriben a les teves expectatives, s’ha de buscar quelcom a qui carregar la culpa (mecànica, físic, circuit, astres..) així un es queda tranquil i es pensa que a la propera cursa ja estarà solucionat. 
La meva no-excusa es que curiosament després de rebentar els pops i no morir, resulta que a l’hotel no se que ens van donar per menjar que casi tot l'equip varem passar la nit entre el llit i el Roca. Això s’havia de tallar de cop 2 fortasecs i llestos, el problema es que la cosa ha de sortir per algun altre lloc, així que en cursa va sortir més liquid que no pas va entrar. Això podria ser un problema i segur que no pots anar igual de ràpid, però que collons tothom l’hi passen coses…


 La Mercè que també es feia caqueta, per fi esta tornant a ser ella i va ser segona, per fi una cursa en es ella de veritat. Si no hagues anat bé l’excusa seria la indigestió..  Gràcies a l’Isma i l’Oscar del Chainreaction-Bikearea Llagostera, que ens van portar les bicis,  varem tornar amb l’avio com uns senyors, amb una mini maleta.

Hi ha dos tipus de persones als que demanes un favor i fan el que sigui per ajudar-te i els que demanes un favor i fan el que sigui per no ajudar-te…
Ara ja només quedava esperar, tot i el mal de panxa i les ganes de vomitar va caure un super-Donut tot asseguts mirant els surferos asturians.

Ella mai no ho faria...

Etiquetes de comentaris:

l