RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de juny 11, 2012

de preparatius... 2º part


de preparatius... 2º part
by David


Aquest cap de setmana ha tocat continuar amb els preparatius de cara a la Trans Cesko-Slovakia. La millor manera de fer-ho ha sigut fent un simulacre per veure que tot estigui en ordre.


 Monistrol de Calder
A principis de setmana vaig rebre les bosses que em faltaven i des de aleshores no veia el moment d’estrenar-les. Així doncs, dissabte, ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora, prenc la bici i enfilo el recorregut de la Trancatalunya amunt, de Barcelona cap a Puigcerdà. Sense pressa i sense pausa amb la intenció de fer nit a mig camí. Clar que per poder provar les bosses com cal vaig haver de ser més que generós a l’hora d’agafar equipatge..
Del recorregut poca cosa a dir, fàcil i fent via. Per sort la calor no és matadora, tot i fer sol l’aire es fresquet. Un cop a Merlers toca parada tècnica per menjar com deu mana, civet de senglar!!! Un accés motivat per la precarietat que s’intueix per sopar...

Sembla mentida la llum que hi ha a les 22h...

El dia l’acabo a l’alçada de St. Jaume de Frontanyà, a tocar de la Mare de deu dels Oms. Un petit pam de gespa em serveix d’assentament nocturn. Per sopar quatre rampoines i cap al sac.

Al matí, decideixo canviar de recorregut ja que si continuo segons els plans inicials em trobaré una romeria de cara fent la transcatalunya o sigui que decideixo continuar per carretera fins a La Pobla de l’Illet i cap el coll de la creueta . Tot just posar-me en marxa em trobo un avituallament de Probike, i una veu que diu: “vinga que ja arriba el primer!!!” aquesta frase la recordaré tota la vida!!! Ha dit que soc el primer!!! Clar que amb la pinta que feia no trigo no mig segon a sentir: “Ah... no...!”, encara que aquesta ja la he borrat de la memòria...
Un cop a dalt de tot, quasi per casualitat em trobo a la Marta i un parell d’amigues, l’altre Marta i la Ale, i dit i fet, quedo convidat oficialment a una arròs negre casolà a Puigcerdà!!!

Meeting improvitsat a la Collada de Tosses

Pel que fa a les bosses de la bici només dir que trobo molts avantatges respecte a les alforges convencionals, tot queda més compactat amb la bici i no te comportaments estranys, i el fet de portar pes a la roda del davant li dona un tacte a la bici molt interessant, al menys molt més que portar tot el pes darrere.

(més fotos) 
Ara, a 20 dies vista de la sortida només em cal l’última modificació de  la bici, espero tindre temps.

Aquesta es la altimetria que m’espera a la República Txeca i Eslovàquia...:Etiquetes de comentaris:

l