RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dijous, d’abril 12, 2012

Trans Czecho-Slovakia

Trans Czecho-Slovakia

by David

No en sortim d’una que ja ens fiquem en una altre... tot just arribat de Laponia (aquí les fotos per qui no les hagi vist) ara toca posar l’ull a l’est d’Europa.
El cas es que fa uns dies em vaig inscriure a la Trans Czecho-Slovakia però resulta que hi havia overbooking, oooo.........
Però aquest matí, per sorpresa he rebut un correu que m’ha alterat tot el dia, en el correu hi havia una frase d’aquelles que arriben al cor... “You will be added to the official start list as VIP...” Uauuuuuuu!!!!! Ha dit “as VIP”!!!!!!!!! clar que cal dir que la frase tenia un final no tant glamuròs... “...after the payment”. O sigui que el tracte de VIP es redueix a fer-me un forat a corralines. Que ja està més que bé!!!!


Per qui no conegui la cursa, que segur que no la coneix ni deu, només dir que es tracta de creuar tota la República Txeca i Eslovaca del tirón en plan brevet però per muntnya, o com diuen ells, cursa d’autosuficiència, sense ajut extern sense contar el que et puguis anar trobant pel camí, o sigui, 1000 milles que traduït a sistema mètric son 1600 km aprox. Comença l’1 de juliol i el lema és, marica l’últim!!La Trans Czecho-Slovakia vindria a ser la versió europea d’iniciació a la mítica Tour Divide Route.

Etiquetes de comentaris:

ENS ESTÀN REBENTANT COLLSEROLA
by Charlie!

Amb la vella idea d'unir la Carretera de les Aigües des de Sant Pere Màrtir fins a Torre Baró ara li ha tocat el tram del Forat del Vent... genocidi d'arbres i el que coneixem com a Matamachos a punt de ser desfigurat, encara sort que conservarem intacta la trialera dels pneumàtics... ara ja no n'hi ha cap però puc assegurar que n'hi havien.


Consorci del Parc de Collserola???? Se m'acudeixen un altres noms millor per definir-los.


La nova pista talla pel mig una trialera que donava grans alegries baixant i una mica d'agonia pujant, tot molt trist.

Ara per fer-la caldrà fer el mític Salto del Cordero per sobre dels troncs tallats. Fins ara aquest salt només s'ha pogut veure un cop al circuit de BMX del Velòdrom d'Horta. Qui ho va veure mai ho oblidarà. Per desgràcia jo recordo ben poc, només veure el cel i de sobte foscor i dolor...Les VÍCTIMES!

L'ASSASSÍ!!!!

Un INDIGNAT!!!!

l