RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de març 19, 2012

COPA CATALANA (Banyoles)
COPA CAJA RURAL (Cascante)
by Ramonet

Primeres curses de rally de l’any. De moment bastanta misèria tot i que amb un parell de curses el cos ja s’està acostumant un altre cop a anar 2 hores a muerte. Calculo que en un parell de setmanes ja puc humiliar l’Hermida. De moment em conformo a tornar-me boig per Collserola rebentar cronos a lStrava.


Per fi a Banyoles el Pau va retrobar-se amb la Lola, ara la Lola es més petita que fa uns mesos i s’ha tornat de peluix però el Pau es igual de feliç.


Primera cursa de rally de veritat a Banyoles, potser la millor cursa de rally a Catalunya, per públic, per nivell i per ser la primera. Amb això del cx sempre arribem una mica justets i toca passar misèria, tot i aixi els resultats van ser son prou bons tenint en compte el montón de guiris pro’s que venen. La Mercè 9ena.


I jo 15è General i 10è elit, només cal dir que el guanyador va ser Absalon. El millor de tot va ser anar el divendres a veure el circuit amb en Misser, amb tres o quatre consells del mestre s'aprèn més que un any baixant per trialera fent el garrulo. Molta classe...Aquest cap de setmana hem anat a córrer la nostre primera cursa a Navarra de la Copa Caja Rural, la furgo ja va sola així que en 4 hores ja estavem a Cascante.

Després de meditar molta estona vam decidir abandonar el TomTom en una benzinera de Lleida, el TomTom funciona però ja no detecta ni un maleït satèl·lit, a partir d’ara ens guiarem de dia per el sol i de nit per les estrelles.


Comença el rally i comença la pura vida, i encara més si estas en un equip de Navarra, ens tracten massa be, tinc la sospita que es perquè no ens coneixen. Com a pura vida toca anar a fer unes voltetes al circuit el dissabte, que si aquesta corba per aquí si aquella traçada per allà. La Mercè intentant agafar les meves no-traçades va acabar fent la croqueta, això es bastant normal, el que no contava ella es que hi havia un tronc que es clavaria a la cama, com el primer es la informació jo primer vaig fer una foto i després l’hi vaig fer els primers auxilis.


Cursa a Cascante millor llegir les cròniques a Rodamon y Esmtb que està tot molt ben explicat.


Estem en aquest mon per aprendre, aquests dos caps de setmana ens han servit per aprendre per que la Copa Catalana la inscripció val 20 euros, com a mínim i els premis cada cop son més ridículs. Es que els imperdibles son d’or!!!! Per guanyar diners amb això de la bici s’han d’anar a vendre en un d’aquests llocs de “compro oro”.A Navarra son més senzills i et donen imperdibles de plata, si els vens no et donen un duro, però no pagues inscripció, els premis son de veritat i fins i tot al acabar fan entrepans per tothom de mentre que esperem per els podis. Això si la tradició allà no es fer botifarra, allà son de chistorricas o truita de patates.

l