RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de febrer 19, 2012

STRAVA. PER SI ENCARA NO ENS PICAVEM PROU

Us passo la foto oficial de la linea de sortida oficial, amb jutge de sortida i fotògraf, de les noves curses virtuals STRAVA. El nou lider provisional de la pujada emblemàtica a la Sibèria és en Charlie, que li ha tret aquest honor al Bucles que liderava tot emocionat aquest sector. En Ramon ara és segon i en Bucles a quedat relegat a la 3era posició. A en Charlie només cal insinuar-li que hi ha algo a disputar que s'hi tira de cop (mireu-lo, si ja treu sang per la boca i encara no he donat el tret de sortida). També podeu observar la gran expectació que ha creat aquest gran event internàcional (Hi ha una pila de giris apuntats a l'Strava aquest). Fins hi tot un espectador es mirava emocionat la sortida.
Bé, si algú encara no sap de que va això del STRAVA i vol picar-se amb tot bitxo viviente, pot descarregar l'invent aquí: STRAVA (cal tenir gps per a fer-ho funcionar)

l