RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dijous, de desembre 22, 2011

GRAN RUTA FINAL D'ANY. By Bucles

Ruta per realitzar, la farem aquest proper dissabte dia 24. Punt de Sortida i arribada "Les Cases Noves de la Riera", Castellví de la Marca, al Costat de la Múnia. A la primera part es fa pràcticament tota la pujada. És un recorregut realitzant múltiples trams d'altres tracks de la zona. Ideal per fer en un dia assolejat. Amb bones vistes ha de ser espectacular. Per fer amb temps ia ritme suau, són kilomentros i bastant desnivell acumulat. Tècnicament no ha de tenir cap dificultat.

Es puja per la Riera de Marmellar passant per la urbanització de la Moixeta, després del Pla de Manlleu es puja al poble abandonat de Selma i després s'arriba a l'alt de la Teixeta (carretera a Santes Creus) . Se segueix per la carretera encimentada, la que va a Querol i en ascensió seguirem fins a la falda del Montagut d'Ancosa per després  recorrer la Serra de Miralles amb vista panoràmiques de 360 ​​graus cap al Pla de Manlleu-sud cap a la Plana d'Ancosa i Esblada nord : Puig de Montagut, Puig de Formigosa, llac de Formigosa, Coll de Pineda de la Costa, Coll de Rimbalda, Puig de Solanes, PuigCastellar (si es puja  vistes a la plana de la llacuna). En tota aquesta serralada estem al voltant de 800-900 m, els cims més alts passen dels 950 m. Tota aquesta serralada per corriol amb molt bona pinta. Passem per la falda de Puig Castellar icomencem el descens cap a Pontons, després un tros de carretera cap a Torrelles,desviament a la dreta cap a Sant Joan de la Montanya per agafar la pista que recorre la Serra llarga fins a arribar gairebé al final de la Riera de Marmellar de nou.


Sortirem a les 7.30 des del pàrquing dels ferrocarrils catalans Enllaç, al Costat del Carrefour (entrant a Martorell des-de Esparreguera). Qui vulgui pot anar directament. 15/08 a Les Cases Noves.

l