RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de desembre 12, 2011

Pedals de Lava

Pedals de Lava
by David


Dissabte al matí. Agafo la bici, la motxilla i el bitllet amb destí Lanzarote. Diagonal, Esplugues, Cornella, Carril Bici del Llobregat, El Prat de Ll. I en una hora ja sóc a la T2 del Aeroport del Prat, trec la bossa de la bici de motxilla, empaqueto la bici i ja estic preparat per embarcar, només falta que aparegui l’Adrià i dos hores i mitja de vol per començar la Pedals de Lava.

Dissabte a la tarda anem a donar un tomb per estirar les cames i descobrim l’autentica dedicació del Charlie!, te tota una cadena de botiguetes de cosmetica per tota l’illa!!!! N’hi ha per tot arreu!!!!

Els negocis ocults del Charlie!, n'hi ha 10 a cada poble!!!

Desprès quedem amb el Chema de PDL per que ens expliqui els detalls del recorregut i aprofita per tractar-me d’insensat de manera un pel insistent per presentar-me amb una bici totalment rígida i sense cap mena de suspensió, cal dir que al final, desprès de tanta insistència aconsegueix que dubti un pelet de no res d’haver anat amb la Niner amb forquilla rígida... Encara que a hores d’ara no entenc per que tanta insistència ni tant donar pel sac tractant-se d’un recorregut tant poc tècnic...

Destacar també lo bé que viuen els Canaris, com a catalans hauríem de deixar d’aspirar a ser com els bascos amb el seu concert econòmic, el que hauríem d’aspirar és a ser canaris!!! Tot l’any a 25 graus, una hora més de llum al hivern, exempció d’IVA i la sense plom 95 a 0,9 €/l !!!! Això si, tindríem que començar a plantar pins a tort i a dret, que amb els No-Boscos que tenen, de rovellons no se’n fa ni un...

De parcs temàtics tampoc en necessiten, ja tenen el ferri que va a la illa de La Graciosa, de lluny lo més perillós de la ruta, el catamarà botava per tot arreu mentre envestia les enormes onades!!! I allà estàvem nosaltres, com el Leonardo DiCaprio a Titanic, aferrats a la barana de proa xalant com a nens!!! ... i no, aquí tampoc feia falta una bici amb suspensió...

Les muntanyes russes de Lanzarote


La ruta és aconsellable i una bona manera per coneixer l'illa i fugir dels les aglomeracions turístiques, tot i que de tant en tant te les trobes. A nosaltres ens va sobrar un dia que vam aprofitar per pujar al cràter d'un volcà, Montaña Blanca i aproparnos a la Laguna Verde.

Aquí us deixo algunes fotos de la ruta:

Pedals de Lava

PD: a l’aeroport del Prat, ja de tornada em va semblar veure un parell de cares que em sonaven, em va costar una estona ubicar-les del tot ja que encara no hem coincidit mai i quan ho vaig fer ja era massa tard... Éreu vosaltres, oi? Salud i rauixa???

l