RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, d’octubre 26, 2011

ZIKLOKROSS
by Charlie!

Aquest cap de setmana comença la meva temporada, espero que hi hagi molt fang. Visca el ciclocross, mort al mountainbike (temporalment).

Etiquetes de comentaris:

Les bicis ja no ens necessiten

Les bicis ja no ens necessiten

By David.


La ciència avança a marxes forçades en tots els camps sense que ningú ho pugui parar, nano-tubs, transgènics, tubeless, etc... ara sembla que la ciència ha posat l’ull en els ciclistes.

Primer van aparèixer les bicis elèctriques per solucionar els problemes de mobilitat de persones d’edat avançada o amb mobilitat reduïda, desprès es van electrificar bicis de descens i fins i tot BTT per ralli.

Ara els japos s’han proposat deixar de banda les bicis elèctriques per atacar directament el kit de la qüestió, el ciclista!!! Tothom sap que una bona bici no et fa guanyar curses si no hi ha un ciclista que la faci anar ràpid.

En el següent video es pot veure els primers prototips que son capaços de saludar i tot!!! Segur que d’aquí dos anys Apple ens presentarà l'IRider en mida natural. Apartir d’aquí als avituallaments, a part de barretres també hi haurà piles Duracel...l