RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dijous, de març 31, 2011

OPEN DE BARCELONA - Santa Perpètua de Mogoda
by Charlie!

On el dia abans hi havia ovelles, diumenge hi havia fang, no va ploure molt però el suficient com perquè el circuit es poses ben ple de fang. I el circuit el mateix de cada any, només un parell de cambis però molta pista, però no és pot demanar més al lloc. Com que és la primera cursa de l'Open de la temporada ens fan comprar el dorsal pel mòdic preu de 3€, serà que no és prou cara la llicència? Es monten les corralines, para de ploure i no em dono compte que ja tinc el gustillo de sang a la boca encara que va durar poc, de seguida va ser gustillo a fang, fins i tot van haver de canviar a última hora un troç perquè no passaven ni les motos de la quantitat de fang que hi havia. Els M30 havíem de fer 3 voltes que van passar volant, poc mes d'una hora de cursa i cap a casa, tot i aixo la bici ja va quedar feta una merda. El millor de la cursa van ser els resultats, la Mercè va fer 2ona, el Ramonet desprès d'una intensa guerra per la tercera posició va aconseguir mantenir-la i primer pòdium de la temporada. I els mes terrenals com jo vaig quedar 11è i el Ribi 12è, la resta de bisontes o lesionats o no presentats o fent de claca!Mercè i Ribi.


Charlie! i Ramonet.


Podiums!

I com mana la tradiciò bisonte, desprès de Santa Pepa toca rebentar l'Esquinica que unes bravicas, xistorricas, jamoncito, guays de fanta i greixos diversos per un dia no fa mal, qui per les tradicions perd la indentitat!Classificació 3 voltes
Classificació 4 voltes

Etiquetes de comentaris:

l