RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de gener 24, 2011

EXTINTOR
by Charlie!

Fins els collons d'intentar talonar un pneumàtic tubeless amb una manxa? Quants viatges portes a la benzinera? Que no hi ha benzinera? Que el compresor no té prou potència? Amb aquesta manxeta pretens talonar un pneumàtic de 29" desgraciat?

De Extintor

Doncs aquí està el millor invent del mestre mecànic Toni Pacios, des de que li vaig veure a l'Hexagonal que és el meu ídol. I del Ramonet també que ja té el seu extintor més rotllo industrial, el meu és més pijo.

Agafes un extintor i la majoria tenen la boquilla de plàstic desenroscable. Amb paciència, una serra i una llima li fas entrar a pressió una vàlvula tubeless. Desprès tornes a collar la boquilla de l'extintor tunejada amb la vàlvula tubeless i ja està a punt per ser inflat.

De Extintor

Amb una manxa de peu l'omples d'aire, cal apretar la maneta de l'extintor perquè entri l'aire. Jo el carrego a 11 bars que és el que dóna la manxa de peu, amb 30 manxades ja està, l'extintor és petit. No hi ha perill de petar-lo, amb 11 bars l'agulla ha entrar poc més que res dintre de la zona verda.

Desprès li treus l'obús de la vàlvula de l'extintor i de la roda que vols inflar i amb un tubet que entri a pressió a les dues vàlvules i la resta ja us la podeu imaginar... apretes la maneta de l'extintor i pam! pneumàtic tubeless talonat, no hi ha cap que es resisteixi al puto extintor!!!!

El pots recarregar tantes vegades com vulguis, oblidat de les benzineres, és portàtil, és... és... és la óstia!! Tots a robar extintors!!!!!!!!!

De Extintor

l