RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimarts, de gener 11, 2011

REMATE FINAL: CAMPIONAT D'ESPANYA DE CX (Zamora)

Per nosaltres la última cursa de ciclocross, d'aquest any... i aprofitant faré un balanç final totalment arbitrari i no-imparcial.

Divendres ja teniem que ser a Zamora per el Team Relay on la Mercè estava seleccionada. Va estar molt bé, van fer sisens, només tres llocs enrere del que fan normalment. No cal dir que només corren set seleccions.

Oficialment i segons he llegit en alguna “güeb” oficial es que l'excusa es que el Sub-23 que sortia primer va punxar. Com a poca pressió el tubular va millor es va decidir que no hi hauria ningú a boxes amb bici de recanvi, així que el pobre va perdre 40 segons. El que no em surten els números es que per fer tercers encara sobren 2 minuts...

Catalunya no pot anar de potencia en ciclocross quan l'únic que funciona aquí son els organitzadors de les curses que es deixen la vida en fer organitzar cx tan xulos com Mataró, Sant Joan de Vilatorrada, Sta. Coloma de Farners, etc.. Si no fos per aquesta gent totalment voluntària el cx ni existiria a Catalunya.

El que no pot ser es que cap d'aquestes curses no doni punts per el ranking de la espanyolaaa, després es lamentarem que si Fulanito o Menganito no han pogut fer millor lloc per que sortieenrerera, com si fos culpa de que ens tenen mania.

Que passa, que per tindre punts s'ha de sortir de Catalunya. Equips aquí de cx que surtin a córrer a fora, ningú. Els Elits i Masters que es la nostre passió ens ho muntem i fem quilometres amb la furgo o autocarabana per anar a córrer a d'altres terres. Encara que després el seleccionador no es molesti ni a mirar cap classificació. Però que collons es el que ens agrada i ens ho passem de puta mare.

El més trist es que Júniors i Cadets si no els porten els seus pares no sortiran, i la selecció només ha sortit 4 cops en un any i amb una molt reduïda representació...

No m'agradaria que això sembli una critica destructiva cap als seleccionadors, que suposo que prou fan amb els diners que tenen assignats per el cx. Jo el Gerard no el coneixia i em va semblar una persona encantador que ajudava amb tot el que podia, igual que ho feia el Parreño. Sinó més be una critica constructiva que fa molta ràbia que alguns es col·loquin medalles (mai tant ben dit) per victòries de persones que precisament moltes ajudes de la federació no han rebut.

Que gran hagués sigut que el Dacosta hagués guanyat. Un dels tios amb més collons que conec..

El video de la cursa de relleus... (Catalunya casi no surt)

Si si, jo també vaig córrer!!!!! Encara que no surti a la mencionada “güeb”. Que no surti jo que vaig fer el 18è es trist, però que tampoc surti l'Armero que va fer el 14è...

Potser es perquè aquest any amb aquest afany de estalviar, només anava seleccionat en Elits el Lozano. Clar l' Hermida va fer segon, ehh però aquest si que es català!!!!


Salto del tigre!!!!

En definitiva, m'ho vaig passar de conya!!! Un circuit molt guapo, molt públic i un ambient genial. Quan en una cursa hi ha més públic que participants es la ostia!!!

Els Campionats d'Espanya en Btt o Cx, molen i molt. La cursa on la gent va a un 110%...En la cursa de la Mercè estava jo més nerviós que en la meva pròpia, dos dies donant voltes allà, que si aquesta corba així que si aquesta cap allà.. Per no parlar dels entrenaments les setmanes anteriors.

Quina manera de córrer amunt i avall del circuit veient com anava remuntant i guanyant posicions. Ella em feia que no amb el cap però cada cop anava més ràpida o les altre més lenta.¡¡¡¡¡¡Finalment podi!!!!!!! i la sorprenent guanyadora Aida Nuño.


Per aquesta foto ja val la pena tot. Tindre medalla en un campionat d'Espanya davant de gent com Rocio Gamonal, Isabel Castro, Rosa Bravo, etc.. no es poca cosa.

La Mercè tot i estar liadisima en un doctorat, l'any anterior haver anat 6 mesos a la NASA a Califòrnia, fer mil cursos de coses i encara treure temps per poder entrenar abans de treballar quan el sol encara no ha sortit i fa un fred inhumano i molts dies tornar a entrenar un altre cop a la nit.

Tot això guanyant a gent que bàsicament l'únic que fa es anar amb bici i descansar, no puc més que admirar la Mercè..

De totes formes suposo que les coses si las fas perquè es la teva passió no et costa sacrifici. Collons que be ens ho passem!!!

La cursa de noies...

¡¡¡¡¡¡La nostra va sortir per Teledeporte!!!!!!

Etiquetes de comentaris:

l