RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de gener 03, 2011

CAP D'ANY + CX MATARÓ
by Charlie!

Una idea una mica boja però que va resultar estar molt bé, el Ramonet, la Mercè!!, la Carol i jo vam anar a sopar i menjar el raim dalt de La Mola. Bé, l'ordre va ser al revés, primer vam menjar el raim i desprès vam sopar... anar de nit per senderillos que no coneixes ens va retrassar una mica, vam arribar quan faltaven pocs minuts per les campanades. I no érem els únics, una parella i un solitari ja estàven quan vam arribar.

Raim, Martini i Sr. Potato... de locos!

De Cap d'Any - La Mola

Menjant el raim i preparant el sopar, al principi no feia fred de l'esforç de pujar, però desprès va començar a notar-se la rasca.Oooooohhhhh!!!! Boniques vistes nocturnes de l'entramat industrial del Vallès i al fons el Tibidabo. Ooohhhhh!!!!!Vam dormir a les furgos i pel matí pam! xocoltada desfeta per agafar forçes per anar a veure el circuit de la cursa de diumenge a Mataró.
I diumenge a còrrer la última cursa de ciclocross de Copa Catalana a Mataró. Un dia estupendu i un circuit í una organització també estupenda. Llàstima dels picoletos dels collons que van aparèxier com camasecs entre la merda per començar a posar multes, quina orgia recaptatòria!!
Detallito de patitu
De Ciclocross - Mataró


Com sempre en la primera cursa corren el Juanitu, la Mercè!! i la Carol.
I també com sempre en la segona el Ramonet, Charlie! i el no-foto-Arnau, serà perquè va massa ràpid?
I com sempre toca quedar-se fins tard a recollir premis i copes, comença a ser insoportable tanta glòria dels Bisontes. I a Mataró doble podium, el de la cursa i la general final de Copa Catalana. Aquí va la llista;

Carol; 3era general Copa Catalana.
Mercè!!; 1era a la cursa i 2ona general Copa Catalana.
Ramonet; 3er a la cursa i 3er general Copa Catalana.

Podiums de la cursa. La foto del Ramonet compartint podium amb l'Hermmida serà recordada quan sigui un abuelo cebolleta i es foti pesat amb els juvenils explicant batalletes.
Podiums de la General de Copa Catalana.I dos fotos més, la del Lluís Ravet que està fet un xavalito i eh! moment intim del Carni i Ramonet. Va acabar amb morreo?¿?!!!!!


Ara ja només queda el Campionat d'Espanya a Zamora el cap de setmana vinent, però això ho deixo pels bons. En el meu cas aquesta de Mataró era una cursa "especial" perquè a més de petar la cadena i haver de fer una troç corrents (gràcies Gubi per deixar-me la bici al final!) havia d'acabar per collons, corrents o de genolls perquè era la meva última cursa en Élit... si què passa, tinc 33 anys i em passo a M30 que ja tocava collons!!!

Etiquetes de comentaris:

l