RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de novembre 15, 2010

CX SANT JOAN DESPÍ
by Arnau

Nova jornada de ciclocross a la catalana, que en un circuit de secà –digne de qualsevol prova de bmx– ha tornat a assolir un gran èxit de participació (i ha millorat els problemes de retard de la setmana anterior).
El Juanitu elegant com sempre.La coincidència amb la primera prova de Copa Espanya ha restat pocs participants. Massa lluny i car, anar a córrer a Zamora! Els Bisontes hem decidit quedar-nos a fer país i reservar-nos per anar a córrer al nord, on el ciclocross és de veritat.
A Villarbo ja hi anirem a conquerir de nou la “rojigualda” en el proper campionat d’Espanya.

Mercè!


Al gra: en la cursa de dones, la Mercè es torna a passejar i només apreta el cul quan el 1r Veterà 40, Xavi Alsina, l’avança. Ella el segueix de ben a prop i demostra del que és capaç! I, mentrestant, la Carol continua adaptant-se al CX i ens regala el primer podi! Un altre que passeja és el Sr. Cortés, tot un exemple de com arribar a Veterà 40 semblant un “xavalitu” (serà per això que no apreta?).

Carol.


I a la cursa dels bons –i la dels pares novells que no dormim gaire últimament– l’espactacle l’han donat els tubulars, que sortien a tort i a dret i provocaven alguna caiguda espectacular.
Personalment, he sortit fatal una vegada més, i quan he començat a perseguir el líder (el Vizcarro), el tubular del darrere ha decidit desenganxar-se. Això m’ha obligat a córrer a peu durant una bona estona. En canviar de bici, el mal de cames i l’ofec m’han fet patir durant la volta següent en 9a posició. I m’ha tocat apretar el cul les 3 últimes voltes per poder pujar al podi amb un gust agredolç. Sort que en l’última volta he marcat el millor temps del dia… Espero fer més voltes d’aquest tipus!!!

El Ramonet a l'esglaó de la mort... no direm com el va pujar mentre escalfava, pensava que s'ens havia matat.


Dels Elit i sub23 n’he pogut veure les 3 últimes voltes, amb el gran Carnicer que rebentava i deixava via lliure al Francesc i el Ramonet per disputar-se la victòria…
En qualsevol altre circuit no hi hauria hagut color, però en el d’avui en Francesc era el corredor amb una tècnica millor per endur-se la victòria a l’esprint.

Arnau.

En resum: vindran dies millors quan a circuits, però esperem obtenir-hi uns resultats semblants. Bé, jo no sé si anar a Bellpuig, perquè ja sé que hi quedaré 3r, no?

Veus Lluís com surts al ritmobisonte?¿?!!!!!!!


Podim femení, Mercè! 1era i Carol 3era.


Podium M-3o, Arnau 3er.


Podium Élit, Ramonet 1er.


El típc espontani.... Robeeeerrrtttt!!!!!!!!


Ciclocross St Joan Despí

Etiquetes de comentaris:

l