RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de novembre 08, 2010

Nou blog pels freaks de les 29”

by David

Per si fos poc i com si ens sobres el temps, al Charlie! i a mi se’ns ha parat el cap i ens hem embarcat en un nou blog.

El que busquem és crear un espai on es pugui trobar informació i opinió sobre les 29”. I fins i tot entrevistes a personatges que poden aportar una opinió ben formada per una sobrada experiència en aquets tipus de bicis.

Però no patiu, que això no significa que el Charlie! deixi de publicar les seves cròniques a les que ens te acostumat al Ritmo Bisonte, amb les seves riques aportacions al lèxiques (rebentar el Roca, rebentar la patata, i tot el que sigui susceptible de rebentar...) No us en lliurareu tant fàcilment.

Ja us aviso que ara mateix el blog sembla una oda al “Yo Mismita” però en poc temps ampliarem els temes i els personatges, d’alguna manera havíem de començar, no?

El nou blog:

www.29ous.blogspot.com

Clar i català!

Etiquetes de comentaris:

ARRENCA LA COPA CATALANA DE CICLOCROSS
by Arnau

Amb una participació molt nombrosa, ha arrencat la Copa Catalana 2010-2011 al bonic circuit de les Franqueses del Vallès, un circuit fet a l’antiga on córrer a peu ha estat molt important.
De bon matí, es donava el tret de sortida a la competició. Les victòries han estat per Marçal Martorell (en cadets), Joan Aguilera (en junior), Xavi Martí (en Vet 40), Paco Sala (en 50-60) i Mercè Pacios, de l’equip Bike Tech–Electsa, que ha aconseguit una victòria contundent en dones doblant totes les seves rivals. És clar que la Mercè és en un nivell superior i que ha de competir amb els Vet 40, si vol continuar millorant i lluitant a escala estatal. D’altra banda, celebrem l’estrena d’una altra Bisonte, la Carol (de Tribike Factory), que segur que, de mica en mica, es familiaritzarà amb el fang, amb les continues baixades i pujades de la bici i amb veure-hi borrós a 190 ppm… Aquesta vegada per acabar 5a. Felicitats, Carol!

La segona cursa ha començat amb més de 30 minuts de retard, i amb la sorpresa que els Master 30 sortirien improvisadament quan els èlits i sub 23 ja haguessin fet 3 voltes.
En èlits, David Lozano ha guanyat amb la superioritat que acostuma a demostrar, en part afavorit per la pèrdua de seient que ha sofert Ismael Ventura. Xavier Carnicer ha arribat 3r a certa distància, i ha deixat Ramon Sagués (Bike Tech–Electsa) a un pas del podi. El millor sub 23 ha estat Eduard Recasens.

En Master 30, després d’una accidentada sortida, Gustavo Dacosta es valia de la primera volta per liderar i començar a destacar-se en una cursa en què un altre Bisonte, Arnau Rota (Scott–Byodinamic–Autosuministros) lluitava pel podi. Amb diferents problemes mecànics causats per una caiguda a la primera volta, s’ha hagut de conformar amb el 3r graó.

De ben segur que els Bisonte agafaran la forma necessària per lluitar a escala estatal quan viatgin a les llunyanes terres del nord d’Espanya amb l’autocaravana d’Autosuministres Vic.

Esperem que l’èxit de participació continuï en les properes curses, tot i el que suposa haver de ser-hi de 9h-10 h fins a 14 h per poder córrer 40 minuts. I també esperem que no es torni a donar la sortida Master enmig de la cursa dels èlits, ja que això perjudica clarament els corredors de totes dues curses.

Les fotos de luxe són de l'Eloi Jornet.

Mercè!!Ramonet


Arnau


Carol

Etiquetes de comentaris:

l