RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, d’octubre 22, 2010

Transilvania
by DavidL’espera va valer la pena. A mitjans de setembre vam agafar el relleu de tots els que ja havien tornat de vacances. Que si Irlanda, que si els Alps, que si el Carib, que si “Castefa”... Havia arribat el nostre torn, Transilvània ens esperava.


La intenció era fer una mica de cicloturisme per carretera i com sempre, la intenció acostuma a estar renyida amb la realitat.

Creuant les muntanyes Apuseni


Ens vam creuar amb més carros a caball que no pas amb cotxes
Sibiu, una de les ciutats més maques que vam veure. Semblava que totes les cases tinguessin ulls.

Les Gorges de Dambovicioara van engollir la "carretera"

Vem prepara un recorregut per creuar les muntanyes Apuseni, per desprès anar a buscar els Carpats i creuar-los per un port que només es pot fer durant quatre mesos a l’any, el Trafagarasan Pass també conegut com la carretera de Transfagarasan, per desprès anar seguint mica en mica les faldes dels Carpats fins a Brasov.


La Transfagarasan, 35 kmi 1500 m de desnivell, els 10 últims km a base curves

En total 10 dies de ruta i quasi 700 km. Els següents cinc dies els vam dedicar a fer una mica de turisme per Sighisoara i Bucarest viatjant en tren.


La xarxa de trens de Rumania és molt extensa, hi ha trens molt cutres i trens super preparats per portar-hi bicis, fins a 10 en un vagó. A veure si els de la RENFE i els dels Ferrocarrils n'aprenen.

Bucarest, una ciutat amb tots els ets i uts.

Per qui vulgui veure més fotos... (aquí)

Etiquetes de comentaris:

l