RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, de juny 11, 2010

L`HEXAGONAL - TOUR DE FRANCE VTT
Etapa 5 (Margon)
by Charlie!

Avui ha estat un bon dia, desprès de tota la nit plovent ha fet un dia tremendu, en la volta per veure el circuit hi havia molt fang, però desprès s'ha assecat força i ha quedat un circuit fantàstic més de ciclocross que de mountainbike. Avui no hi ha fotos que la connexió a internet va més lenta que jo ahir però imagineu-vos un prat d'herba i amb una mica d'aigua pla amb alguns repetxons i vinga fer voltes. La segona part del circuit per dintre d'un bosc per un senderillo estret que cada cop patinava menys però que hi havia llocs que s'havia d'anar amb un peu fora per no patinar.

Com que hi havia una part impracticable pel fang han retallat el circuit però han augmentat les voltes, les noies 5 i els nois 10, sort del lap del Polar sinó segur que em descomptava.
La Mercè!! ha fet 6ena, el Ramonet 22é i jo el 45é, aquí estàn les classificacions masculina i femenina d'avui.

Desprès de la cursa ja em anat a on estem ara que ja és l'últim hotel on estarem a les afores de París, queda l'etapa de demà i la crono final dintre de París a Montmartre que ens esperen escales i més escales porculeres.

Etiquetes de comentaris: ,

l