RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, de març 31, 2010

OPEN GRAN FONS
Prats de Lluçanès
by Charlie!

Estava decidit a anar a l'Open de Barcelona de la Molsosa, però l'Epic especialista en trobar curses de com a mínim 50km's em va dir que ell i el Bucles anaven a l'Open Gran Fons... mateix preu i més km's? Doncs cap a Prats de Lluçanès que per preparar la Volcat anirà millor.

Mega matinada, parada a la cuneta de la carretera a rebentar el no-roca i cap a corralines, com es veu en la foto a primera fila, visca!

En total 60km's, els primers força tècnics i desprès més pisteros amb senderillos i repetxons que amb uns quants rius que vam passar i el fang que hi havia la cadena va quedar feta una merda. Desprès d'una bona rebentada de cames i patata acabo el 3er i aquí ni protocols ni ósties, creuo l'arribada i en 20 milisegons ja m'han donat la ma, 5 milisegons més ja tinc el diploma de participació i 17,3 milisegons desprès ja tinc una paletilla de no-jabugo a les mans que és el premi. Apa, ja puc anar a rentar la bici, dutxar-me, xerrar una estona i cap a casa, fantàstic!I aquí tenim el Corriol Team en acció, casualment els dos tenen la forquilla trencada, llàstima que sigui la mateixa ampolla sinó entre les dues encara fariem una forquilla sencera (se que esteu fins els collons d'aquesta broma de la forquilla trencada, no haver-vos comprat una Lefty!!!!!)Totes les fotos són de la Montse Argerich excepte aquesta que és meva... paletillaaaaa!!!!!

Etiquetes de comentaris: ,

l