RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de març 08, 2010

OPEN GIANT DE BARCELONA
Sta. Perpetua de Mogoda
by Charlie!

Segurament és la cursa més lletja i pastelona de l’any però com que és una de les primeres de la temporada i què collons, que en el fons a tots ens agrada, doncs diumenge cap a Santa Perpètua de Mogoda a estirar la cadena i rebentar el plat gran. Representació massiva del BisonteTEAM, encara que alguns valents van anar a St. Hilari Sacalm a fer les Guilleries Express (volem crònica!).

A corralines amb un fred que pela ens pregunten que quantes voltes volem fer, que si 4 ó 5 perquè l’organitzador diu que 5 i els de la federació dieun que 4. Vam demanar de fer-ne només una que són 8km’s, però al final van ser 4 pel Élit i 3 per les femines i M30 que per cert hi havia més M30 que Elit, Sub23 i Sub21 tots junts.

Pel que fa la cursa poca cosa a explicar, excepte el troç previ a la zona d’arribada a l’estil ciclocross doncs pista i més pista amb un parell de corriols i anar treient carbonilla fent més o menys voltes depenent de la categoria. Aquí va la classificació dels ELIT i aquí la de FEMINES i M-30.

La tradició diu que desprès de la cursa de Sta. Pepa cal anar a l’Esquinica a recuperar forces i grasitas!!!!!!!

Si, mitjons de Superman, eh!

Una altra copa per a la Mercè!

El puto paradís dels greixos!


Una marieta en una bici rosa!!!!!!

Etiquetes de comentaris:

l