RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, de febrer 26, 2010

¿¿¿¿PRE-TEMPORADA o POST-TEMPORADA????
By Ramonet

Estavem desapareguts??? Doncs una mica si. Hem estat pensant si el temps que passava desde el final de temporada de ciclocross fins aquesta primera cursa de la temporada de BTT (per nosaltres) d'aquest diumenge, el teniem que anomenar pre-temporada o post-temporada. Finalment després de pensar molt ajudats de la vitalitat que et dona un Shawarma i l'enginy que et penses que et dona una cervesa l'hem anomenat el periode de no-curses.

En els primers dies fins i tot varem caminar. Ohhhh que gran caminar, anar a 4km/h per arribar a llocs on possiblement podries anar amb bici. El pitjor es que fa mal, i fa mal a les cames i peus. Es per així que tampoc ens varem aficionar massa en aquest antic mètode de desplaçament.

En el periode de no-curses es tracta basicament de no anar a curses, bueno pots anar a veure una cursa, però hi ha el perill que tinguis ganes de correr i et renganxis. Llavors la desintoxicació seria un fracas. Així que ens hem aïllat.
Per fer-ho cada cap de setmana hem anat al punt més lluny de la nostra terra a passar fred de veritat, això va molt bé, perquè el cervell no el deixas pensar, mes encara quan has d'intentar fer anar els pals que portes lligats als peus amb un cert ritme tot anant a 160ppm.
Hem de confessar que la bici no l'hem deixat, potser hem deixat de pujar escales compulsivament, d'esquivar arbres amb la bici sense tocar fre o fer coses realment estranyes amb bicis cares e inutils. Simplement hem anat amb bici i ja està.

El que no puc entendre i es una cosa que m'indigna, es perquè no ha parat de ploure des de que va acabar el ciclocross. Hem de canviar de dates de les curses de ciclocross??? No pot ser que ens cansem de fer quilometres amb la furgo per buscar fang al nord de la península, perque tothom sap que ciclocross sense fang es no-ciclocross. Una vergonya total. Que dimiteixi qui sigui però que dimiteixi!!!!!


Última cursa: El campionat d'Espanya a Laredo.
Jo també hi vaig ser.


Per evitar perdre el greix acumulat ens ha tocat menjar coses marranes com aquestes. El que s'ha de fer per no estar fi...

La Mercè em va fer anar fins a un país llunyà on la gent parla estrany (almenys per mi) i condueixen al contrari que nosaltres. L'excusa era visitar un dels seus germans, però el que realment volia era tancar-se en aquesta cabina. Va estar allà durant 10 hores, no sé on va llegir que les cabines de Londres son cabines d'hipoxia, només era una llegenda urbana, propagada per uns degenerats....

Mmm equip nou i els dos en el mateix equip...


Millor amb el ski a les mans.


Doncs res, fins diumenge com sempre, a MUERTE!!!!!

l