RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de gener 25, 2010

INICI TEMPORADA BTT 2010. by Bucles

Poca representació Bisonte a la proba inaugural del Campionat de la Selva, que podem dir que es l'inici oficial de la temporada BTTera d'alt nivell a Catalunya. En un dia encapotat que amenaça pluja, a corralines no hi ha tanta gent com és habitual i només podem veure les cares de 3 Bisontes: la Nuria, concentrada com sempre, buscant i aconseguint la millor posició, L'Adrià "Buclecitos" que, malgrat els nervis que no l'han deixat dormir, també busca la millor posició junt amb els seus companys d'equip i de l'Àngel "Bucles" despistat com sempre i perdent moltes posicions a l'hora de sortir (algun dia aprendrà a col.locar-se a corralines aquest viejuno...?).

De la cursa destacar la 3era posició de la Nuria que, com sempre, va fer un molt bon temps i, per les alçades de temporada en les que estem, va anar com un tiro. Crec que ella no estava massa contenta de la seva actuació però... cal tenir en compte, com ja sabreu els que heu entrenat amb ella, que el seu nivell d'exigència i competitivitat és altissim, admirable i molt motivador. Per L'Adrià "Buclecitos" la cursa era el seu bateig a la nova categoria "Cadet" i, tot i que mai havia fet una cursa llarga, al final va acabar amb una meritòria 10éna posició. Finalment, L'Àngel "Bucles", conscient del seu baix estat de forma provocat per la parada obligada de cada any per qüestions profesionals, conscient de que la temporada és llarga i de que això tot just acaba de començar i conscient de que aquest tipus de cursa tant curta i tècnica no és la seva especialitat, va fer un paper discret dintre de les seves posibilitats i va classificar-se a meitat de la taula i 18é de la seva categoria. En declaracions fetes en una entrevista a peu d'arribada, ens ha parlat de la seva il.lusió amb el nou projecte amb Bicicletes Corriol i a promès a la seva afició anar millorant per arribar als grans reptes de l'any (Open Marathon, PDF i Trans Catalunya) en un estat de forma igual, si pot ser millor, al de l'any passat i també fer els bons resultats del 2009 i clar, si pot ser millorar-los.

El recorregut plantejat va estar en la linea del que ens te acostumats el Club Ciclista Massanet; un puja baixa dur i constant, molt ben senyalitzat, ple de corriols, trialeres i grans paisatges humits i plens de fang que van fer la delícies de tots els corredors als que els hi agrada la BTT menys pistera i més salvatge. Molt bona zona de parking i igualment bona la zona de boxes, dutxes, inscripcions i menjador. En definitiva, un campionat que any rere any demostra ser el referent pels cracks (com sempre estaven tots) i per tots els aficionats a aquest gran esport.

Etiquetes de comentaris:

l