RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimarts, de desembre 22, 2009

VI DUATLÓ DE MUNTANYA DEL PALLEJÀ
by Charlie!

Quin fred, quina rasca que fotia, però tot i això 336 persones? a corralines disposades a rebentar la patata primer amb 5km's corrents, desprès 21km's en bici i per acabar 3km's més corrents.

-1,5ºC a les 9:24h del matí!!!!!!!Els 5km's de cursa a peu tot i tindre rampotes durilles i baixades per senderillo em passen força ràpid i no em dono compte que ja estic agafant la bici. El dia abans com que Pallejà és on viu el Bucles ens va fer de guia i desprès d'uns quants bucles extranys d'anada i tornada vam poder veure tot el circuit. La primera meitat de rampotes dures per pista amunt d'aquelles que fan mal, la segona meitat tècnica per senderillo, de moment el circuit més divertit de les duatlons.


Amb la desaparició de l'equip Alpcross pel 2010 em anat en pack a Tribike Factory on ens hem ajuntat amb el Paco, Oriol, Albert,... que em queda bé la roba? Estic guapo? Tio guenooooo!!!!Vaig començar el tram de bici que anava el 19é de la cursa, 21 km's desprès anava el 7é, festival d'avançar a gent tots als primers km's perquè corrents no m'havien tret gaire, visca! Els darrers 3km's van ser com sempre, no atrapo al del davant i dels que venen al darrera només m'avança un i acabo en solitari. El que ja no va ser com sempre és que quan faltaven poc més de 10 metres per creuar l'arribada, davant d'un numerós públic entregat aplaudint ensopego amb un dels cordons de la bamba que per anar més ràpid en la zona de transició no amago bé i em foto una santa óstia de lo més tremendo que recordo haver-me fotut corrents. Es podria resumir que em vaig llençar a la piscina de planxazo però en comptes d'aigua hi havia asfalt de carretera, em deixo els genolls, part de la pelvis i el braç dret tot rebentant el manguito nou recent estrenat. Amb la poca dignitat que em quedava m'aixeco i posant cara de "parece mentira pero no me ha pasao nada" faig quatre passes i acabo la cursa davant dels aplaudiments encara més forts de l'entregat públic i és que quan un és radical és radical... al final acabo el 8é de la general i 7é élit que és el millor resultat en Copa Catalana, visca!

Classificacions

Les ferides es curen... però els manguitos no!!!!!!


UUuuiiii, avui hi ha molt nivell, no farè ni quarta.... PAM! primera de la categoria i primera de la general.... quina peneta pobreta Núria!!!!!!!


Dues copes i ram de flors de no-plàstic amb olor i tot.


Aparició estelar del Cesar, el més gran de tots.


I el meu "nou" quadre, desprès del carbono (i +68g) hi ha vida!!!!

Etiquetes de comentaris:

l