RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de desembre 13, 2009


RAIMAT (cx)
by mercè!!

Després de molts dies de no sentir a parlar del Cx català, aquí tornem a estar, per donar la cara amb algunes novetats!!

Hem començat amb una no-puntualitat en les diferents sortides, fins a mitja hora d'espera..!! No se si deu ser massa bó pel cos arrancar d'unes 60 ppm a unes 175 (depenent del cor de cadascú, que ja qui el té més gran, més petit..) en 5 segons quan portes 30 min. parat esperant poder sortir...

Durant la cursa, emoció per compartir alguns camins amb els del Duatló que tenia lloc al mateix Raimat, i que quan tens una traçada memoritzada, al passar, de cop et trobis una cinta que et canvia el camí, uns corredors que has d'esquivar..

Durant la cursa, més emoció quan et sents molt animada, i veus que córrer curses XTR al País Vasc, et fa millorar exponencialment, la tècnica, i de força :)

Oi que si Juanitu!? Anem tots millorant, encara que potser ens falta una mica de fang??

Corredors que es recuperen, i que els podem tornar a veure lliutant i guanyant!

Molt bé Arnau!!


Nous corredors (Family Pacios-Santanyes!!) que comencen ara a agafar el ritme per la nova temporada de mtb!!

Ole! germanet Pacios!!

Ole Sandra! com sempre al davant

I qui és aquest corredor nº 22 que va de negre?? i que va tan ràpid? i aquesta tècnica fabulosa que té en pujar escales?


Si ha fet tercer èlit!! Molt bé Ramonet

Koga i schwalbe?!

I us heu fixat amb aquestes sabatetes tan blanquetes?? es que hi ha qui venia de festa i per voler anar ràpid (tan que ha guanyat) s'ha deixat les sabates de mtb


Avui la gent estava trista.. necessitava carinyu


Per acabar, després de veure com els del duató s'enduien no se quants pernils i pujaven al pòdium una i altre vegada, hem pujat els de Cx.. i hem anat a cobrar els premis en metàl·lic.. Premis?? Bé, potser un altre dia..!!Etiquetes de comentaris:

l