RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dijous, de novembre 26, 2009

III DUATLÓ DE MUNTANYA DE BALAGUER
by Charlie!

He trigat quasi una setmana a fer la crònica i és que estic una mica (o molt?) emprenyat (o decebut?).... desprès d'una nit amb una mica de pluja ens aixequem, estem al Monestir de les Avellanes molt aprop de Balaguer. Per sort no plou i fa un dia perfecte per una cursa una mica diferent; correrem pel voltant del Monestir, agafarem la bici i anirem fins a Balaguer i allí acabarem de córrer i pujar escales, concretament 256 per rematar la feina.

Zona de transició.


Els primers 6km's de córrer són molt durs per senderillos trencacames i amb rampotes, com sempre quan sembla que vaig a morir s'acaba l'agonia i per fi la bicicleta. Arribo a la zona de transició que dec anar el 15é més o menys.
El circuit de bicicleta segueix la mateixa tònica, festival de senderillos que van del Monestir de les Avellanes a Balaguer, però d'aquells no tècnics i molt ràpids. Sempre al tram de bici avanço a uns quants, però avui a ningú, només veig al del davant quan no hi arbres i m'estranya, però vaig seguint cintes i més cintes fins que arribo a Balaguer i... el primer que faig quan arribo a la zona de deixar la bici és contar les que hi ha per saber la posició en que vaig més o menys i conto només 2 bicicletes.... vaig tercer?! Però com que vaig traient fum no penso gaire, potser ja les han tretes penso i com que ningú (inclòs cap àrbitre de la federació) no em diu res, deixo la bici, em poso les bambes i a córrer, queden 3 km's amb les 256 escales. Ho dono tot, no aconsegueixo atrapar als del davant però els del darrera tampoc m'atrapen, arribo fos i tercer!

L'Storky preparada.


Com pot ser? Desprès dels 6kms de córrer anava sobre el 15 i no ha avançat a ningú en el tram de bici cosa que també m'estranya i jo del Monestir de les Avellanes a Balaguer he anat seguint cintes, perquè sinó com collons arribo a Balaguer per senderillos si no havia estat mai allí i a més no he dubtat en cap moment en cap desviament, sempre he anat endavant sense dubtar ni el més mínim. Ja està, s'han perdut tots els del davant excepte dos és el que penso, ni pensar de que era jo el que s'havia "perdut".... doncs no, es veu que 7 inclòs jo em arribat davant de la primera moto, en algun punt ens hem colat tots i casualment em tornat a aparèixer al circuit. A Solsolsa fa un any em vaig perdre i eh! vaig anar a prendre pel cul, aquí no, he "aparegut" de nou al circuit, quina sort que tinc eh! de puta mare! la llàstima és que hem arribat davant de la moto. I si tant clar estava perquè el jutge no ens ha parat quan hem acabat de la bici i ens ha vist que veniem davant de la primera moto? Ens ha deixat continuar sense problema, ni targeta groga, ni vermella ni res de res, acabem i ens desqualifiquen a l'acabar, que som uns tramposos i tot i que em passat per tots els punts de control. Però clar, és més fàcil desqualificar que verificar el circuit! I està clar que molta gent també s'ha "perdut", resulta que el que acaba 6é de la cursa a acabat el 17é en el primer tram de córrer però fa el 3er millor temps de la bici, deu ser el primer "colat" però que ha arribat darrera de la moto. Un 0 patatero per l'organització perquè no han estat a l'alçada tot i que he pagat i un altre 0 patatero pels àrbitre de la federació perquè han tirat per lo fàcil, desqualificar tot i que em passat per tots els punts de control, només es basen en que em arribat davant de la moto (i si el motero para a pixar? això no és motiu científic, per això portem el xip), però quina culpa tinc jo del que el circuit estigui mal marcat?


La manada preparada per l'estampida que és salvatge. Amb lupa estic just al mig de la foto!

Encara espero que a la classificació final posin com mana la normativa al final de tot els desqualificats i amb el motiu de la desqualificació.... però què posaran? Han arribat davant de la moto? I? Però si han passat per tots els punts de control, així ho marca el xip... millor no posar res i ni respondre a la petició de que ho facin, silenci, indiferència i em foto. Està clar que sóc un trampós, no?


Entrant a la primera zona de transició.


Ara coses alegres!!!!!! La Núria torna a pujar al podi, 3era de la general i 1era de categoria, segueix la col·lecció de copes! Igual que la TotGas family que entre pare i fill aquests les agafen de dos en dos, felicitats a tots!


Etiquetes de comentaris:

l