RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de novembre 01, 2009

COPA GIRONINA: CASTELL D'ARO
En Ramonet amb les poques neurones que el caracteritzan ha deduït que hi ha el poble del castell i el de la platja que juntament conformen un “aro”...
by Mercè & Ramonet de la pradera

Amb vistes a la setmana pròxima, que toca una altre cursa de Copa Espanya de ciclocross i per que no dir que ja portàvem un cap de setmana sense anar a córrer, ens hem decidit anar a Copa Gironina a fer rebentar una mica el pulsòmetre.

Entreno ideal pel cilocross, circuit curt i entretingut: sorra de platja simulant el fang, corriols simulant les corbes i un tram d’escalar simulant les escales i en Moradell simulant.. no se.. en Moradell!!

El resum de la jornada, seria els primers pòdiums de la nostra temporada

En nois, en Freixer va massa ràpid per en Ramonet, en Collados: el que en Ramonet li treu pujant, ho torna a perdre baixant. Total, que un tercer. Però molt content que li han donat una bossa de globero per sota el seient i li han canviat l’entrepà de xoriço per un de formatge J

La Merceditas ha hagut d’anar esquivant els conos XXL de la cursa curta. Per què si demanes pas han de mirar enrere i al veure que ets una noia accelerar fins que els hi surt l’àcid làctic per les orelles.. ?? Això és l’anti ritme de cursa! Al final, però, primera noia! Així que s’ha guanyat uns panellets (no se per què vol baixar el pes de la bici de ciclocross si...)

Pd: El Moradell aquest cop no ha preguntat a en Ramonet si era de Girona Al acabar la cursa, l’àrbitre ha anat a buscar a en Ramonet i li ha preguntat si havia fet la cursa curta..( com no l’havien vist mai.. )
Les noves sabatilles de bici del Ramonet (comprades ahir per la tarda a la tenda mes cara de Barna però que estaven de rebaixes) i ajustant les cales fins a 10 min abans de sortir. Però les compres del dissabte (que millor que anar de compres abans d’una cursa) per suposat al anar amb noies no acaben així. Presentem les noves bambas gordas de la Mercè. El skate l’ha deixat a Sabadell...

El Ramonet com un gosset després de tindre marcat el territori per sudamèrica ara segueix per Girona.

Podium de les nenes.

Podium de nens. El Ramon amb “sudadera” al podium ha perdut molts punts de classe. ;)

Etiquetes de comentaris:

l