RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, d’agost 26, 2009

Neiva (Colòmbia)
By mercè!! & Ramonet

Sortint de Mocoa (inici de l’Amazones per Colòmbia), tot molt verd, teníem previst anar a la casa de Ciclistes de San Agustín, un poble turístic (turisme colombià). Varem agafar una carretera molt ben asfaltada però que no sortia com a carretera als mapes (a diferència del dia anterior que varem fer els més de 80 km de camí de carro i que als mapes sortia com una carretera molt important.. de locos!). Hi havia una important presència de militars; tothom ens diu que aquesta carretera és ara segura, perquè està ple de militars? I si està ple de militars per què diuen que és segura??

De camí a San Agustín, aprofitant els regals de la naturalesa per a refrescar-nos una miqueta!!


A alguns animalets també els hi va agradar la gorra nova d’en Ramonet importada directament d’EEUU.

A San Agustín ens varem allotjar a la casa de ciclistes d’en Igel i PaolaSón uns Alemanys que són famosos per viatjar amb bicicleta junt amb el seu gosset, en Rambo. Després de viatjar per tot Amèrica durant varis anys han decidit que a Colòmbia s’està tan bé com per quedar-se a viure-hi!!

Pura vida!! La veritat és que varem estar i ens van tractar com a reis...tremendus els esmorzars amb el pa fet a casa!!


Varem fer una mica de turisme i varem anar a veure el Parc Arqueològic on hi trobem figuretes d’antigues civilitzacions colombianes com aquesta.

En Ramonet de seguida es va sentir identificat... té avantpassats colombians???

Amb la calor i unes quantes hores de bici ens varem deixar influenciar per la publicitat.Entre tant verd, canvi de paisatge, Colòmbia també té la seva part de desert, el Desert de Tatacoa. Petitó, però varem poder acampar.Mercè entre cactus.

L’expressió “estar com una vaca” a vegades perd el seu significat.

Per deixar el desert, varem haver de creuar el Riu Magdalena. Aquest riu és el que ens acompanyarà fins al Carib!!

Etiquetes de comentaris: ,

l