RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, de juliol 01, 2009

PEDALS DE FOC. by Bucles

Per no penjar 2 cops la mateixa crònica i perque els carreteiros puguin lleguir la crònica, la hi penjat al blog dels flacos:

www.penyamartorell.blogspot.com

Ademés, aqui toca crònica de la Núria i del Miki, que son els guanyadors...

El Bisonte més mediàtic!
by Ro
Aquest no és ni el Ramonet amb les seves aventures americanes, ni el Charlie! amb les seves Brevets, ni el Carras amb les seves croquetes, ni l'Èpic amb els seus xupetins, ni el Ribi o la Noe amb les seves 24h, ni l'Arnau amb el seu campionat del món Brompton i Campionat d'Espanya de ciclocross, ni el Miki amb les seves "Lecciones para ser un buén BTTero" i Copes Catalanes de Corró, ni la Núria amb les seves Titan, Pedals,..., ni la Mercè amb les seves Titan, ciclocross, NASA, Google i salts en paracaigudes, ni la claca amb la seva pancarta. El bisonte més mediàtic a día d'avui és el gran Kore:

Com podeu veure el podrem trobar a les pàgines centrals de la revista SoloBici fent posturetes. Què com s'ho fa? El niño que tiene un pico de oro... o casualitats de la vida.

l