RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de juny 21, 2009

Huánaco (Perú)
by Ramonet


Dia 153, 9765kms, 574 hores pedalejant...

Per fi després de mes de dos mesos i mig he pogut dormir per sota 2500m… Huánuco está a 1900m i es tot un descans tant per el clima que fa, de cop es estiu, com per que no estar en alçada. Però l’alegria no dura molt i demà ja toca tornar a pujar.
Dies de poca feina… Pocs quilometres, tot asfaltat i poca pujada. Total que al final no he fet mes de 20 hores de bici en tota la setmana, poca cosa comparat amb l’anterior de 37 hores. Això m’ha servit per tindre mes temps per fer altres coses, com per exemple no fer res, i així no tindre la sensació –o realitat- que estic tot el dia pedalejant..
Però aprofito per fer cronica d’aquestos dies, una per que sinó ningú fa cròniques de res (que esta passant amb aquests Bisontes..???), dos per que tinc molt temps lliure, jeje, i la tercera la mes important perquè ara toca un troç una mica salvatge i el pròxim cop que pugui fer una crònica ja tindre massa coses acumulades a explicar.

Aquesta no la tenia… Encara no se quin animal es, ja vaig buscar a veure si n’hi havia algun en 2 dimensions estirat a la carretera, però no en vaig trobar cap.

¿¿Rana??

Ohhh… Vaig parar a dinar amagat del vent darrera del mur d’un cementiri perdut. Sorpresa una floreta per sobre els 4000m… La pobre estava ben enganxada a terra i amagada del vent darrera de la paret del cementiri.
Com les personetes les flors tampoc elegeixen el lloc on neixen...


Cerro de Pasco a 4330 m d’alçada i amb 60.000 habitants la ciutat mes alta del Perú i diuen que per nombre d’habitants la mes alta del món.
L’únic que se es que feia mooolt fred.

També se que aquell dia celebraven l’aniversari els moto-taxi...

Per no anar de víctima i fer-ho mític com fan molts ciclo-viatgers sempre ficant les pujades que faig i el malament que es passa... jeje. Tot el que puja baixa i hi ha dies que et pots passar tot el dia fent una baixada, 125 kms de 4400m fins els 1900m...

Etiquetes de comentaris: ,

l