RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de març 23, 2009

LA
by mercè!!

Aquest ha estat el meu cap de setmana infernal de tres dies a Los Angeles..
El primer dia, divendres.. res, un viatget de set hores i a córrer.. es que la gent té el concepte de les distàncies una mica distorsionat.. era una contra rellotge de carretera de 7 kilòmetres de pujada.. i com sempre, no sóc ni millor ni pitjor.. vaig fer 48 de 80 noies..
Doncs si, estic fent algunes curses de carretera per distreure'm una mica a part de feina i turisme..

Segon dia.. cursa de 90 km.. on encara estic al grup.. és només el km 7..

Què ha passat?!? qué faig tota sola?!! molt trist.. ja m'he despenjat!! de fet és una cursa de molt de nivell però mira que no aguantar ni 10 km.. podria posar mil excuses, però va ser a una pujada on no vaig poder tot i fer servir totes les meves forces i superpoders..  ens vam quedar un 20 % de les noies..

(sort que la foto está feta de lluny i no es pot veure la cara de patiment!!)

El més important és que al segon grupet que vam fer, en comptes de dedicar-me a aguantar la roda, vaig poder apendre a treballar una mica.. fent relleus per tornar a atrapar el peloton.. (no ho vam aconseguir, jaj).. i rectificar els meus moviments seguint el consell de les altres noies..
Total, una cursa de casi 3 hores on van acabar 45 de 80.

Així que hi havia un tercer dia de cursa (critèrium) que no vaig fer per tres raons.. per estar perjudicada del treball del dia anterior, per estar descalificada per haver trigat 10 min. més que les primeres (que no ho sabiem) i per poder fer turisme de nit i de dia!! 

Les casetes de Beverly Hills, Bel air.. Universitats com UCLA, Caltech, ..., Hollywood!!

Per mi ha estat com estar dins una perl·lícula!! em va impressionar veure una limusina HAMMER (res, la gent fa servir aquests cotxets per poder sortir de festa i beure..!!)El meu amor platònic quan feia la pel·lícula de "Grease"...Altres famosos que deixen la seva marca...


      i fins i tot algun espanyol famós..!!


També vaig anar a fer alguns cócktels a llocs on acostumen anar famosos com Brad Pitt.. però com podeu imaginar, m'hauré  de conformar en veure'l pel cine.. 

Etiquetes de comentaris:

l