RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de març 15, 2009

CHILLÁN (Chile)
by Ramonet.

Ja cansat de tant ripio ara ja he posat la directa cap a Santiago de Chile, i aquí a Catalunya a China i fins i tot a Cuba la via mes rapida es l’autopista o sigui que m’estic fent un fart d’anar per autopista.
Aquí en bici no et posen cap problema per anar-hi no son tan collons de primmirats com a Catalunya, a mes tens un voral enorme, esta ben asfaltat. El pitjor es que es igual o mes avorrit que anar per autopista amb cotxe, pero realment necessitava ja bones carreteres per poder fer quilometres sense cap mes preocupació que pedalejar relaxadament.

Per la resta poc mes a explicar, les ciutats ara ja son mes “autentiques”. Ja no son ciutats purament turístiques, encara que son bastant mes grans (amb el conseqüent caos d’entrar en bici i buscar lloc on dormir) i esclar acampar en una ciutat gran com que es bastant difícil...o sigui que a buscar els “hospedajes” mes barats de la ciutat on a vegades es mes aconsellable inflar l’aïllant i dormir a terra que en determinats llits. De totes formes com mes al Nord vaig mes barat es tot.


Fins i tot a roda dels tractors que vaig, i el millor que em faig fotos com el reloco.

Un altre cop a la Panamericana, mmm ja cansa... El pròxim viatge prometo canviar de continent.

Tot i tanta autopista encara he tingut temps per veure cosetes com aquesta, el millor es que no fan pagar, que estrany... Aquí confonen la preservació dels parcs naturals amb l’explotació dels parcs naturals. Per que si et fan pagar una pasta per entrar en un bosc dient que es per ajudar a preservar aquest parc i després promocionen per que entrin 10.000 milions de turistes en furgonetes i cotxes particulars (pagant també) es una mica il·lògic el tema.

Crec que es el camí que tinc que seguir... durant bastant mesos.

Mira Mercè allà els gringos obedients paren en un stop amb banderoles vermelles per que el seu estat els hi demana, en canvi aquí al sud tens la prova del que es un peatge per un català donant voltes per les Amèricas. Que pagui Pujol!!!!! A Catalunya tots a fer el mateix!!!

Pucón – Temuco
123 kms
6:23 h
505 m desnivell

Temuco – Collipulli
98 kms
4:28 h
530 m desnivell

Collipulli – Salto del Laja
102 kms
4:49 h
598 m desnivell

Salto de Laja – Chillán
96 kms
4:07 h
310 m desniell

Etiquetes de comentaris:

l