RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimarts, de febrer 24, 2009

San Francisco
by mercè!!
Sense comentaris...

Cultura, art, diversitat, tot això i més és San Francisco.. la veritat és que no és una ciutat gran com Barcelona, etc. però té molts racons diferents per descobrir..

El més visible: (no dessitjo a ningú que es mogui amb bicicleta, viure a dalt de tot.. :) això són sèries de força de veritat!!)


I us presento també al gatet que viu amb mi i els meus companys de pis.. bé, és una gateta: Gina.. m'estima molt, encara que és una ploramiques!!


I finalment, sí, he visitat Google.. i és impressionant.. tot!!, la quantitat de projectes en qué treballen (el més conegut, és el google Maps on, com suposo que heu pogut experimentar, ara estàn amb "street view"), la quantitat de gent que hi ha, els horaris que fan (poden entrar i sortir quan vulguin, sempre que la feina vagi endevant), com els motiven (amb esmorçar, dinar, sopar, gimnasos , piscina, tot 24h-7 dies setmana)
El més graciós: està tot plé de ciclistes.. van a la feina vestits de ciclista (si han anat a entrenar), deixen la bicicleta al despatx (uf!! full carbon), es dutxen, continuen treballant... Res, que estic en una zona on no tenen problemes de diners... encara que també parlen de crisi..


Ah!! i el millor, el dia 5 de març estaré present al llençament d'una nau a l'espai per a trobar o intentar trobar altres planetes tipus "La Terra" en altres sistemes solars.. ja us ho explicaré...
Apa!, aviat més cosetes..

Etiquetes de comentaris:

l