RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, de febrer 16, 2009

DE LA FEINA A CASA (PASSANT PEL SÚPER)
by Charlie!


Com que fa dies que el Ramonet no ens escriu les seves cròniques cicloturistes des d'Argentina doncs us escric el meu viatge cicloturista diari d'anada i tornada de la feina passant pel súper alguns dies. I és cicloturista perquè també porto alforgues, encara que el viatge és una puta merda comparat amb el del Ramonet, només faig que esquivar cotxes, saltar-me semàfors, menjar-me fum, però eh! avui pel matí anant a la feina en la rampeta de Can Caralleu al lateral de la ronda he fotut un pal a un parell que anàven maquejats i amb bicis de carbono, visca!
Llet, aigua, paper pel cul i quatre tonteries més.

RAMONET COLLONS, ESCRIU-NOS!!!!!!!!! .... que sinó haurè de fer crònica d'un dia que vaig plegar tard de la feina i com donava temps d'entrenar vaig pujar amb la freakybike amb l'alforja fins al Tibidabo per les rampes de Can Carelleu (que no les coneixia) i pel pàrquing de Tibidabo amb texans i jersey.... tot suat com un porc esbufegant com un desgraciat cap a les 9 de la nit, no vull saber que deurien pensar que guiris que hi havia, jajaja!!!!

l