RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, de febrer 06, 2009

CALAFATE ( Argentina)
by Ramonet

Avui per fi no he anat amb bici, el meu cos ja m’ho demanava, des de el dia del famós xino que no havia descansat i aquests dos últims dies havien sigut fatal.
En total hi havien 220 kms de Villa Cerro del Castillo fins a el Calafate, d’ aquests molts per carreteres de terra. El primer dia entre que pensava que m’havia deixat els auriculars a l’internet, que els francesos em van entretindré i que tenia que creuar de la frontera de Chile a Argentina, vaig acabar sortint a les 11h del matí, per sort sense vent, però tragant mes pols que a la cursa dels Monegros, total després de mil parades una d’elles per fer-me el dinar, quan ja portava 115 kms i 7 hores de pedaleig (eran les 20:30h) , vaig separar-me 200 m del camí i allà mateix vaig dormir, que incomodes son les maleïdes plantes creixen a la patagonia, son mes dures que una roca.
L’endemà amb agulletes fins a les orelles i amb pajara nomes despertar tenia per endavant 100 kms fins el Calafate, per sort tots asfaltats, això si amb pluja, però que entre gore-tex i parafangs es millor que si fes sol. Com anècdotes dos primer un home que va parar amb el seu pick-up per portar-me, la cara de petat que deuria fer jo…, Jo cabezon l’hi vaig dir que arribaria fins a dalt (era un portet) es va quedar amb cara de pensar que “menudo imbecil…” . L’altre que vaig trobar 3 Granadins, nomes tenien 15 dies i anaven de El Calafate a Ushuaia, el millor es que cada un es portava com a mínim 1km de distancia de l’altre, jejeje, anaven com picats amb alforges i tot, no se que em recorda..
Això si avui relax total, volia anar al famosíssim glaciar Perito Moreno, per tornar a fer la pirula i no pagar, era mes complicat, no hi ha càmping i esta prohibidíssim fer foc allà, tenia que fer la mateixa carretera de 80kms d’anada i tornada, o sigui que perdia un altre dia, i la mes important que el meu cos necessitava descansar. Així que he fet de persona civilitzada i he agafat un bus, he pagat entrada i he fet algunes fotos al tros de gel... La veritat que molt guapo, però amb tanta gent potser perd l’encant. El pitjor es que el bus m’ha deixat allà a les 11h del matí i fins a les 15:30 no tornava... com he enyorat la llibertat que dona la bici per fer el que et dona la gana, he passat l’estona menjant galetes mentre mirava com s’anava desfent el glaciar...

Villa Cerro Castillo - ¿¿??
115,7
7:01 h
960 m desnivell

¿¿?? – El Calafate
101,8 kms
5:31 h
580 m desnivellPrimer em van avançar aquests cotxes dels anys 20 a mitja ruta 40.Després els hi vaig poder fer la foto a el Calafate, segur que demà em tornen a avançar, “esto suena a pique...”Aquests son els francesos amb els que vaig compartir sopar a Villa Cerro del Castillo, pasta, carn de vaca, formatge verd, vi i cervesa, ufff, com es cuiden...al final el tema comprar menjar ho varem solucionar, es nota no??

El Perito Moreno, el millor es quan cau un tros de gel, en dos palabras im-presionante.. ;)

Etiquetes de comentaris:

l