RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimarts, de febrer 03, 2009

TORRES DEL PAINE (Chile)
by Ramonet
Ja he sortit del Parc Nacional de Torres del Paine, han estat 3 dias de camins de terra pero ha valgut la pena només per els paisatges.
El primer dia va ser d'aporximació al parc, ja tot sol que els Nova Zelandesos van tindre por d'anar per els camins aquells (covardes), en un principi el ripio no estava tant dolent i els paisatges eren una passada. Però la tàctica era arribar 5 kms abans de l'entrada sud del parc i acampar on pogués, per que així el guardia es fiqui a treballar ( 8h ) passar per l'entrada fent un "que pagui Pujol". Doncs així ho vaig fer, després de casi 90 kms, busco un lloc casi idíl.lic, al costat d'un riu sota uns arbres, dic casi per que estava ple de mosquits...
L'endema com cada dia em desperto a les 4:30, per sortir a les 6h, per tant passo tan tranquil a les 7h per la garita de l'entrada del parc i cap problema. Un cop dintre del parc el camí es una pesadilla de 47 kms, i el que pensava que trigaria 3 horetes com a molt es van convertir en 4 hores amb 800 m de desnivell... per la tarda 4 horetes de caminar per el parc que mi van ser suficients per tindre l'endemà les cames com a pals.
El millor al vespre entre fogonets de benzina sopo amb un vasc (d'on sinó) que aquest si que esta ben torrat, va sortir de Tolosa fa 4 anys en direcció a Turquia, al final va arribar a Laos en 2 anys. El millor es que encara no ha tornat a Tolosa, va vendre el seu pis i d'això viu, d'aixo i de que cada any mes o menys para a treballar alguns mesos en qualsevol lloc, aquest ultim any de Colombia a Ushuaia tot passant per Venezuela, Brasil, Peru... Molt de locos!!!
Avui ja sortida del Parc per una avorridissima carretera de ripio d'uns 65 kms per arribar a un poble on he trobat uns francesos, el millor es que la única tenda de menjar del poble esta tancada, així que ells no poden anar cap a Torres del Paine sense menjar i jo tampoc cap a Calafate, ja inventarel quelcom..
De moment estem acampats al jardí d'una senyora molt simpàtica que per pocs diners estem a cobert del vent i podem fer servir la seva dutxa i lavabo.

Jo mismista i les muntanyes famoses de Torres del Paine, si algú vol fotos millors de les muntanyes que busqui al google que segur que son millors que les meves. ;)

El senyor fabricant de filats de punxes s'ha forrat a la Patagonia i Tierra de Fuego, de 1000 kms que porto ni un metre sense filat.

Que collons les lleis son per infringir-les!!!! Salut i anarkia!!

Puerto Natales - Entrada parc
86,4 km
5:51 h
1089 m dsnivell

Entrada Parc - Camping las Torres
47,5
3:55 h
800 m

Camping las Torres - Villa Cerro Castillo
62,4
4:01 h
445 m

Etiquetes de comentaris:

l