RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de febrer 01, 2009

GP La Selva - Bescanó
by Miki

Diuen que l'home es l'únic animal que ensopega dos cops amb la mateixa pedra... I es ben cert! Ahir dissabte, sense cap necessitat ja ens va enganxar un xàfec que va deixar les bicis fetes caldo. Llavors el normal hauría estat mirar meteocat, veure que avui diumenge cauría més aigua, i quedar-se al llit tranquilament. Doncs no! Com som així d'especials, matinada, autopista i cap a Bescanó! Allà evidentment plovía, i els locals deien que portava tres dies plovent non-stop.

Amb aquest panorama, i sota l'aigua, es donava la sortida per gairebé tots. Pel Xaxi i la Neus la sortida s'ha donat una mica més tard :D Amb tot han sigut uns 30km de faaaaaaaaang relliscós per tot arreu, en un circuit que fer-lo en sec ha de ser tremendu.

Molt bon paper de la representació de la casa, amb en Charlie!, Jaume i Xavi molt endavant, l'Epic que sense dir res va quart de la general, la Carol que ha acabat en un día que no les tenía totes amb ella, la Neus que ha superat la desesperació de sortir i no veure ningú perque ja havíen marxat tots (cabroooons!), la Núria que li han mangat el pernil i jo que he mangat un pernil.

Un parell de fotos, que no en tinc gaires.

1.- Podi Elit. Isma, Roger Argelaguer i Paco-Tribike.2.- Podi Fem-Elit. Nuria, Maribel Morillas i Ada.3.- Los hombres de Paco, a falta de l'Uri que es trobava practicant el francès.4.- La claca!Ho sento, no tinc més fotos de l'event.

Fins la propera!

Etiquetes de comentaris:

l