RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dissabte, de gener 17, 2009

NO LES BUSCO, ELLES EM TROBEN A MI
by Charlie!


L'anar en direcció contrària a l'habitual i que no sigui de nit et fa trobar coses que mai veus, avui en la carretera de Martorell a Terrassa en aquesta direcció pam! allí estava, una altra torre de vigilància!!!!! No he pogut no fer-li una foto.

Quieto paraooooooo!!!!!!!!!!Fa uns mesos va aparèixer aquest misteriòs cartell dalt del Forat del Vent amb una curiosa frase que diu "Merche... m'agradaria veure't passar".Que recordi no hi ha hagut cap cursa de ciclocross a Castellbisbal, però diria que això és un circuit de ciclocross potser permanent?

I parlant de ciclocross, el diumenge passat va acabar la Copa Catalana on en la classificació final general en categoria Femina la Mercè!! ha quedat 1era i en categoria Èlit el Ramonet ha quedat 3er i l'Arnau 4art!!! Unes putes màquines que no queda més que felicitar-los un altre cop!!Etiquetes de comentaris:

l