RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dissabte, de gener 10, 2009


Ciclocross: Copa Espanya a Bergara
by Ramonet & Mercè!!

Hi havia una vegada, dos nois macus i simpàtics que van anar a una cursa. Aquestsa cursa estava moooolt lluny, tan lluny com al País Basc. Per arribar van passar moltes aventures... van haver de creuar deserts amb neu?!? (els monegros ara són monblancs)... la terra ferma amb boira, un viatge d'interespai entre "flogs" de neu.. i el millor, amb el gran risc d'anar sense cadenes!!

Havent arribat, un gran sopar. No poc després, el pobre Ramonet ja estava matinant junt amb la Mercè per anar a esmorçar.. i això que a ell li quedaven 6 hores per correr..

- Gràcies Ramon per fer-me d'assistència!!!

- De res, només ho he fet per veure noies amb culote plenes de fang, que a les quatre catalanes ja us tinc massa vistes!! jeje

(Vista espectacular del circuit)

Llabors les nenes, van sortir mooolt ràpid, tenien moltes ganes de trepitjar la neu!!S'ho van passar d'allò més bé! De tant de fang, i fred, el cutis com nou!! (el somni de tota noia) La Mercè ho va fer molt bé, va poguer superar el seu objectiu de fer top ten (perquè eren més de deu noies!!) fent una molt valenta 5a posició.

Un cop van acabar les noies, junt amb uns raigs de sol, que van fer que tota la neu esdevingués fang, van sortir els èlits..En Ramonet s'ho va passar d'allò més bé, perquè com tres quartes parts del circuit s'havien de fer corrents ( a causa de les arenes movedizas, i ens queixavem de l'Artec.. ja!) ara ja no té cap problema de córrer a peu... diu que s'ha acustomat - tot i que jo crec que és per la pràctica que té d'anar sempre corrent a buscar algun lloc per "fer un pipi" que sinó s'ho fa a sobre!!-Així que Junt amb l'Hermida (3r èlit), en Lozano (1r Sub23) i altres catalans que també van fer un gran paper, en Ramonet va acabar com un campió!!


(Hermida)


(David lozano)

I aquí la història no s'acaba...

Etiquetes de comentaris:

l