RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, de gener 02, 2009

COMENÇANT L'ANY 09
by Charlie!

Dimecres per la tarda (desprès d'entrenar clar....) anem cap a Tossa de Mar a Can Ramonet. Sopem, mengem el raïm (una no ho aconsegueix, ara tindrà mooooolta mala sort... tralaralàààà.....) i anem a rebentar els podiums de les discoteques, a veure qui ens aguanta el ritme. El primer bareto musical sembla que hagi vingut l'inserso en massa i no durem ni 2 minuts, el segon està bé i em prenc la única ingesta d'alcohol de l'any (visca la fanta! de taronja clar!), mig got de Martini que és com aigüeta de la font del Velódrom, amb una mica de regustillo però amb gel. El tercer és una reunió de borratxos un dels quals em va oferir un genial monóleg sobre els desenganys de la vida, fantàstic.I el dia 1 no pot fallar anar a estirar les cames una estoneta; Tossa, Llagostera, St. Feliu de Guíxols i Tossa.
Pujant el primer portillo encara es veuen les marques de guerra que vam pintar a la Vuelta del 2005, d'entre moltes coses un magnífic pas de zebra que segueix resistint tot i que l'han intentat liquidar. I és que 5kg de pintura blanca i una brotxa donen per escriure moltes coses! La foto del 2005 és la de l'esquerra, nosaltres no portem cotxe d'asistència i al paio aquest li haguèssim fotut un bon ritmobisonte que s'haguès quedat tirat a les primeres rampes, jajaja!!!

Aquí li diem Ramonet, però per Tossa de Mar el coneixen con el sr. Ramón. Aquesta és la seva cala, també podria dir-se "cala de la muerte" perquè a veure qui té collons de baixar i els que ho han fet segur que no han pujat, deu estar ple de cadavers allí al fondo.

Una de les cents de milions de curves de la carretera de la costa.


I com no, el gos ovella!!!!!!!!!!!!!

l