RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de desembre 28, 2008

El CX d'Horta, o el primer plat del sopar!
by Arnau

Matinal de cicloscross del bo a Horta, amb pluja, fang, fred,... i les primeres espases del ciclocros català!
Les dues primeres curses han servit perquè el circuït es llaurés de mala manera, i perquè la Merçè es consolidi en el liderat de la Copa Catalana, tot i que la seva cunyada (Sandra santanyes) l'hagi tornat a posar "firmes" :-). Us puc dir poca cosa més d'aquesta cursa, doncs avui desde els corrons no tenien bones vistes... buscavem eixupluc i escalfor!!!A les 12h ens ha arribat l'hora de patir, i ens ha passat el fred de cop. Avui la cosa es presentava complicada, amb els Lozano, Hermida, Carni, Isma, Escobar, Izquierdo i sobretot el duel amb el Ramonet! Però el millor del ciclocross és que desde el xiulet fins a l'arribada no pots pensar en res més que pedalar, respirar i intentar no caure!!! Tot i alguns incidents i avaries, la cursa ha anat posant a tothom al seu lloc (o no!) amb un Lozano que no ha trigat massa a "trencar" les dues bicis, L'Isma que ha destrossat la seva roda carbonilla de darrera, l'Escobar que ha estat eliminat per canviar incorrectement de bici... i mentrestant jo patint perquè apretava més del compte quan m'animaven (quina gran claca!!!) i a la part de darrera del circuït havia de recuperar ;-)Sempre vigilant que el Ramonet no s'acostés més del compte... Afortunadament l'Hermida anava com un coet i m'ha doblat (una volta menys de patiment) Tot i que a l'última volta he trencat el seient i he hagut d'apretar el culet (mai més ben dit) fins al final per acabar 5è.
Hermida, Izquierdo, Isma, Carnicer, Jomateix, Martorell, Ramonet,... Per cert, el Ramonet ha trencat la maneta de fre de darrera, però tothom sap que en cx no es frena, per tant no s'accepta com a excusa ;-) I ara que ho penso, si comptem tot el que hem trencat avui, el Ramon, l'Isma i jo... ens posarem a plorar!!!I finalment agraïr els crits d'ànim, que encara que no ho sembli (per la cara que fem) ens ajuden d'allò més... I sobretot al Miki per la seva assistència digna de Copa deMòn (al netejar-me i canviar-me les bicis).No m'enrotllo més i vaig a pensar en que demanaré de primer, ok Ramon???Etiquetes de comentaris:

l