RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, de desembre 21, 2008

CURSA A LLAGOSTERA
by Charlie!


Avui per estirar les cames ens hem apropat amb l'Epic a Llagostera on feien una cursa d'XC per parelles. 32 kilometres i quasi 1.000m de desnivell, amb una mica de fang i algún senderillo divertit, sobretot el que passava per sota uns pals elèctrics on al final un de l'organització ens ha cridat "ritmobisoooooonte!".
Com que era per parelles he hagut d'anar al ritme de l'Epic, així que he vist crèixer plantes, he pogut esquivar bassals, veure diferents espècies de bolets i el millor de tot, l'he pogut insultar com "estem anant al mateix ritme que vaig amb la Carol per Collserola", "estàs patint cómo un sapo eh!" i diverses coses més gruixudes, vaig tindre un bon mestre amb el Ramonet a la TransAlp, jajaja!!!
Al final em quedat 9ens i ben servits, donaven butifarra i barra lliure de fanta, què més es pot demanar?

Doncs si, encara hi havia una cosa a demanar, trobar una torre de vigilància!!!! L'hem vista en la distància mentre escalfàvem, quan hem acabat la cursa em intentat apropar-nos, però no ha estat possible arribar ja que estava dintre d'una zona protegida, merda! Es veu al fons de la foto, estàvem encara una mica lluny.


"Nada más que decir"....


PRATS NATURALS POLIFITS
Granineas i lleguminoses en simbiosi autopoïetica d'alt rendiment

Davant d'aquest cartell dues opcions; A i B.

Opció A; la del listillo (representada per l'Epic amb herba a la boca i posat xulesc)
Opció B; la del gilipolles (representada per Charlie! tal qual, sense fer teatre)


l