RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, de desembre 10, 2008

ENTRENAMENT NOCTURN (II)
by Charlie!
El dimecres passat en la intimitat i sota les estrelles (romàntic de collons, eh!) el Xavi i jo vam estrenar la temporada d'entrenaments (legals) nocturns (els no legals són els altres dies de la setmana i no es diuen.... tralaralààààà!!!!). Per preferir, preferiria fer-ho de dia, però els horaris de la feina fan que toqui sortir de nit i avui dimecres segona nocturna per Collserola amb el Xavi, Carras, Ramonet i un altre cop jo mateix. A les 19:15h a Karl Max armats amb les nostres llums i dinamos, al principi feia fred però hem arribat a Torre Baró més calents que el ventilador dels rodillos desprès d'una hora de series i això és estar molt calent, calent de veritat.
Un parell d'horetes, uns 40 kilometrillos per pista i un parell de senderillos on en el primer el Ramonet ha anat a explorar bosc endins a les fosques (diu que se li ha apagat el llum aha!) i en el segon el Carras ha volgut tastar fang (també diu que se li ha apagat el llum.... aha! aha!). Unes rises i cap a casa, dimecres vinent més!


El Ramonet desprès de croquetejar...


Un arbre i el Xavi


Nasios pa matá


El Carras desprès de croquejar...

Un parèntsis a Brasil...!!!
by Mercè!!

El motiu del meu viatge a Brasil (l'excusa), va ser per feina: vaig voler presentar el meu treball a un púlbic iberoamericà sobre sensors. Us explico, a més d’anar amb bicicleta, sóc química i tinc una beca per investigar: estudio les propietats electroquímiques d’un material molt i molt petit: els nanotubs de carboni; molt similar a la fibra de carboni (que tant estimem perque ens dóna aquella lleugeresa i resistència que tots busquem per les nostres bicicletes), però en comptes de fer servir les seves propietats mecàniques, ho faig servir per a la construcció de biosensors, per acabar detectant paràmetres biològics com l'exemple de la glucosa en la sang dels diabètics, virus, etc.

Bé, menys històries; el meu viatge, va tenir una segona part, la més interessant:

Visitar a una amiga: Carla, com veieu, molta cara de Brasilenya no té; la conec de la universitat i és ben catalana, però porta vivint a Brasil 6 mesos.. El tercer motiu per marxar de viatge, va ser fugir de l'ola de fred, per gaudir de solet, calor...


Parada nº 1: Cataratas Iguazu; molt turístic, però espectacular.


"Una falla geológica producida en el cauce el río Paraná hizo que la desembocadura del río Iguazú quedara convertida una abrupta cascada de 80 metros de altura"

Catarates cantó Brasileny:


I més espectaculars van ser les Catarates en el cantó argentí:


Les vam veure des de dins!! I ben xopes que vam quedar, sort, i ho tornare a repetir, que feia un solet…

Vistes espectaculars de la catarata: Garganta del Diablo amb l’arc de San Martí

A Igauazu, també vam poder disfrutar de la seva:

Fauna:


Es que li agraden molt els animalets… està a Brasil acabant d’estudiar Biologia (això diu…)

Flora: Interior de la selva trans AtlànticaParada nº 2: Paraty: molt paraisídicUn tour que vam fer per a veure unes quantes de les illes que té Paraty
Platjes paraisídiques: relax 100%, 0% contaminació


Apunteu això:

1 de desembre a Brasil1 desembre a Catalunya:
A Paraty també vam poder disfrutar de la seva:

Alimentació:

Aigua de coco: ben refrescant!!

Com estava lluny de casa… qué millor que fer passar la tristesa amb un bon gelat!!


I de nit.. unes caipirinhes, i licors varis..I sense oblidar–la, la bici que em compraria si visqués allá:Parada nº 2: Sao Paulo, la ciutat: no tant espectacular...amb dues cares ben diferenciades:

La europea: Avinguda Paulista


La no tant europea, la realitat.

Estant a brasil, no podia faltar el tast de totes les fruites tropicals de noms extranys, que no són freqüents a Catalunya (aquí en forma de batut, que els hi agrada molt, i a mi també!)I aprofitant que s’acosta el Nadal… Bones festes!!!

l