RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

divendres, de novembre 28, 2008

DIGUE'M PROU!!

La penya Mussolenca, Club Ciclista Sant Quirze L'ateneu, Club Freedom Bikes, Club Escapa, Club Falcons Sabadell, BICISPRINT Sabadell, Coordinadora Catalana d'Usuaris de la Bicicleta, Federació Catalana de Ciclisme, Penya Ciclista Palomilles, Sabadell Ciclista, Unió Ciclista Sabadell, A.D.E.N.C., Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura i Bicicleta Club de Catalunya.

Convoquem a els clubs, entitats ciclistes i a tothom que vulgui el dia 30 de Novembre a les 10 del mati, a una concentració al Parc Industrial del Ripoll a Sabadell. Concretament al Camí de la Fabrica Figuerola­.

Amb la intenció de fer un homenatge a en Jordi Seriola, que va patir l'atropellament mortal per part d'un cotxe, conduit per una persona que triplicava la taxa d'alcoholèmia, a la carretera B­124. (de Sabadell a Castellar del Vallès). Tot seguit es farà una bicicletada amb la carretera tallada al transit de vehicles a motor fins arribar al fatídic Km. 4. En aquest punt que es on es va produir la mort d'en Jordi Seriola, es farà un acte per tal de col·locar una "bicicleta blanca". La bicicletada tornara per la carretera B­124 fins el Parc Industrial del Ripoll on finalitzara la convocatòria. Esperem la màxima assistència, per mostrar, a tothom, que aquestes situacions de risc que patim les persones que circulem amb bicicleta per les carreteres del país, s'han d'acabar.

Com arribar [+]

l