RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dilluns, d’octubre 13, 2008

LA TORRE FANTASMA
by Charlie!

"Acabo de veure una torre nova!".... amb aquesta frase va aparèixer el Miki venint de cara pel viaducte en un dels divendres de la nova Copa del Món de Collserola (no es pedala cada dia amb l'Ivàn Oulego, Roberto Heras, Epic, Miki, Arnau, Marcel Zamora...). Pensava que s'estava enfotent de mi, ja que en el seu dia vam trobar-ne 7 i la mateixa gent del Parc de Collserola en va dir que això, que n'hi havia 7. Doncs no, era la puta veritat, hi ha via una torre que mai abans havíem vist o per lo menys fixat i a dia d'avui encara em sembla més increïble perquè hem passat milions de vegades a uns 50m en línia recta dintre del bosc. Per utilitzar una frase de moda últimament, doncs això, "de locos"!

Això va ser divendres, dissabte amb la Carol vam anar en busca de la 8ena torre com a excusa per rebentar-nos les cames una estona per Collserola i la vam trobar... la part bona de la història és que haurem de repetir la volta que vam fer per Collserola unint les 7 torres, perquè ara n'hi ha 8, visca!


Creuant l'aqüeducte direcció a l'Arrabassada es veu la torre que sobresurt del bosc.

Un zoom artístic, quina tonteria.

No ha costat gaire localitzar-la tot i que està abandonada i el seu accès està tapat per la vegetació.

Com Jaume I, conquerint terreny pel país, visca la terra!!!

Anda, un cartellet porculero!

Res, lo típic, un zombie de Collserola, qui no n'ha vist mai cap?

Etiquetes de comentaris:

l