RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dijous, de setembre 04, 2008

REMEMBER (III)
by Charlie!

Per no fer-me pesat, aquest és l'últim remember en uns quants dies. Si la primera víctima va ser el Robert, aquest cop li toca al Carras, però no patiu, tinc un remember especial per a cada un dels Bisontes.

Des de que tinc ús de raó que conec al Carras, des de primer d'EGB, però possiblement les primeres fotos que tinc anant en bici plegats són aquestes de fa 17 anys, era el 1991...


2008: Fent una xispa el dia abans de la Copa Catalana Massi de Barcelona a Montjuïc.1991: 17 anys abans, els mateixos protagonistes, Carras i Charlie! a l'acabar la II Marxa de Collserola, que tot i que abans també es deia Marxa era una cursa amb podium i premis per Collserola.

Carras en acció; Alpinestars d'alumini baines elevades,jaqueta de xandal, casc de forespan color discret,....

Charlie! en acció; Specialized Rockhopper, potència amb suspensió Grivin, casc palanaga Brancale, manillar de 2 metres d'ample, maillot i culotte a la última moda, indispensable reflector sobre la forquilla, mitjons llargs i cames peludes d'entre altres coses, tremendu!!!!!

Aquesta foto és d'un altre dia sota casa del Carras intentant aixecar la roda, no te res més d'interessant excepte... us heu fixat en els cotxes? La óstia, un Renault 5, Seat Siscents, Ford Fiesta, un Talbot!!! I les matrícules.... GY, FV...

Etiquetes de comentaris:

l