RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

dimecres, de setembre 03, 2008

REMEMBER (II)
by Charlie!

Avui un remember una mica yomismista..... era l'any 1995 quan amb els meus pares com cada estiu vam enganxar la caravana al cotxe, el gat i les inseparables bicicletes i vam posar rumb a Suïssa. I un dia, en un poblet que no recordo el nom vaig veure que es feia una cursa, que va resultar ser el Campionat de Suïssa.

Vaig fer un tímid intent per apuntar-me, però no em van deixar per no haver avisat a la federació i no tindre el paper de consentiment, així que vam veure la cursa com a públic i a dos corredors mítics suïssos; Thomas Frischknecht i potser el no tant conegut per a la majoria Beat Wabel del desaparegut equip Pro.Flex.

Abans de la cursa vaig poder fer-me aquesta mítica foto amb el Thomas Frischknecht i yo con esos pelos i el maillot del Bici a Fons, jajaja! A dia d'avui encara corre a gran nivell, encara que aquesta serà la seva última temporada en actiu.

També amb el Beat Wabel!

La bici del Frischknecht, la mítica Ritchey P20 (aquí tot és mític, jejeje), fixeu-vos amb el detall de que porta dos plats (picant sobre la foto s'amplia i es veu millor)

Thomas Frischknecht en acció...

Beat Wabel en acció amb la seva Pro.Flex

Finalment victòria pel Thomas Frischknecht aconseguint així un dels seus 11 titols de campió de Suïssa.

Etiquetes de comentaris:

STORCK AL PEU DEL MONT BLANC

Com que al final no vaig poder participar a la Crystalp, d'aquest estiu em quedo amb els entrenaments que varem fer per aquells racons de món tot preparant la cursa, alló si que són desnivells de veritat. La foto es d'una de les glaceres del Mont-Blanc a Chamonix.

Etiquetes de comentaris: ,

l