RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, d’agost 10, 2008

DISSABTE DE CURSES
by Charlie!

Ahir dissabte van tocar dues curses típiques d'estiu, de les de pura vida, pel matí a la VIII Cronoescalada (Guardiola de Berguedà - St. Julià de Cerdanyola) de carretera i per la tarda a les XXV 2 Hores de Collsuspina de mountainbike.

Com que de moment no tinc gaire temps, farè tàctica Miki, de moment poso fotos i ja farè la crònica quan tingui una estona!

VIII Cronoescalada (Guardiola de Berguedà - St. Julià de Cerdanyola)
La Carol abans de la "guerra"El Ramonet arribant a meta, última estrujada de bieles.Arribada de la Mercè.Eugeni i Charlie!, tants ens fotem 400 kilometrillos en una brevet com ens rebentem la patata en una crono de 4,5km, tant se'ns en fot, lo important és rebentar la patata ben rebentada.El premi a l'estrujada; Ramonet 1er (a més de rebentar el rècord de la pujada) i Charlie! 3erA més de la categoria, també 1er i 3ers de la general, el segon és el mític Jordi Riera, encara el recordo vestit de verd del JVC, no fa anys ni res!La Mercè 2ona!Rodant una estona desprès de la crono i provant mides de la bici de mountain per la cursa de la tarda.XXV 2 Hores de Collsuspina
L'Arnau que veu un 69 ni que sigui en un dorsal i es posa tontorrón!!Epic, Charlie! i StorckMega corralines de sortidaRamoneeeeeeeeeeeeetCharlieeeeeeeee!!!!!!!!!!Cara que s'et queda desprès de fer la "croqueta"La qualitat humana de l'AlpcrossTeam està garantida...Mercè i Ramonet campions de la categoria mixta, visca!


Noe i Ribi 2ons també en categoria mixta

Si Pacoooooooooooo, nos llamamos!!!!!!!!!!!!

l