RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®

RITMO BISONTE - BisonteTEAM ®
Si vas massa ràpid i et canses aviat, o vas massa lent i perds el ritme.... és que encara no coneixes el ritmo bisonte, el que et durà lluny i no et cansarà. Visca el RITMO BISONTE!!!!!!!
20.03.2006

MARATHON OPEN ESPANYA XC OPEN DE BARCELONA COPA CATALANA OPEN ESPANYA XCM
COPA GIRONINA GP DE LA SELVA OPEN GRAN FONS CICLOCROSS BREVET 24H 29" CICLOTURISME
RAMÓN EL RODAMÓN REMEMBER STRAVA

diumenge, d’agost 03, 2008

sense que serveixi de precedent....

FREE-RIDERS PER UN DIA
by Charlie!

Aprofitant la setmana de "descans" desprès de la TransAlp i que aquest cap de setmana no hi ha cursa, ens hem empassat en nostre orgull d'X-Country i per un dia em sigut free-riders. Desprès de divagar uns quants dies, el dia escollit va ser ahir dissabte i el lloc Vallnord (Andorra) on hi ha el Bike Parc més potent dels que hi ha prop de casa.Quedem amb el Miki, l'Alkon i la Mercè a les 9,30h a La Massana, així que a les 7 quedem a casa del Ramonet el mateix Ramonet, el Carras (que de Blanes, tooooma matinada!) i Charlie!. Com que avui anem de free-riders, doncs anem de free-riders de veritat amb totes les conseqüències i per un dia canviem La Collada de Toses (gratuïta) pel Túnel del Cadí (quasi 20€ anada i tornada, colla de lladres!!!!). De camí ens informen que l'entrada d'Andorra per La Seu d'Urgell està tancada, entrem pel Pas de la Casa, això si, de nou com uns senyors; pel Túnel de Porté i desprès per túnel que fa estalviar-te el Pas de la Casa, tots dos de pagament, anem de sobrats, a lo grande, perquè avui serà un dia grande!


Amb tanta volta i merdes arribem a La Massana prop de les 10 a l'igual que els altres, que tenen bicis pròpies, nosaltres passem pel Jorma Bike per llogar l'equip complert de proteccions i bicicleta. Així com que Ramonet tenia clar que volia una bici de free-ride que té unes 15cm, pesa menys i és més manejable, la meva consigna era clara i així li vaig dir al paio del lloguer; la que tingui més cm's. Finalment em quedo amb el pepino de descens que tenen, 208mm en cada roda, forquilla de doble pletina i 20kg de bicicleta, viscaaaaaa!!!!!!


La bici del Charlie!:La bici del Carras:La bici del Ramonet:Des de quarts d'onze fins passades les 18h va ser una orgia d'acumulació de desnivell negatiu, vinga pujar i baixar i cada cop amb més confiança. Aquesta confiança es va traduir en unes quantes croquetes, no es va salvar ningú de llepar el terra andorrà. El Carras, el nostre home croqueta per excel.lència, no ens va fallar, pur espectacle i plasticitat en caigudes i en la meva llepada quasi m'atropella en molt animal. L'únic que no va llepar va ser el Ramonet, però es va endur la palma en punxades, fins a 3 cop, els mecànics de la botiga van quedar fins els collons d'ell.

Vam quedar satisfets, així que.... tornant-nos a empassar el nostre orgull ferit d'XC.... TORNAREM!!!

La grupeta...

Ramonet en acció....El Carras en posturita de free-rider vacilón....Tots ens vam quedar flipats amb les volades de l'Alkon i eh! no queia el cabrón!La Mercè i el seu maillot del mític equip DBR dels 90'...Charlie! amb el pepino...Pura vida free-rider; baixar a muerte, pujar en telecabina i menjar galetes...Detall de com menjar galetes........La Núria que no va caure en la temptació i va pujar pedalant des de Granollers fins a Andorra amb la flaca....Desprès de molt pensar i probar, aquí la sol.lució al problema de com menjar-se un entrepà de formatge i veure's una fanta de taronja a la vegada; l'entrepà per la boca, la fanta pel nas, fàcil de collons!!!

l